Reviews over Deurwaarders


  Oplichting en fraude vonnis va

  Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Mijn naam is sylvana 7 jaar lang hebben ze van mijn gepakt uitkering in totaal 16000 euro een vonnis van 2017 wat vervals is heb naar rechtbank gebeld die ken die vonnis niet en is van jaren gelden mijn schuld was 270 naar 7000 gegaan ik ben pas achter gekomen politie gebeld op 22-05-2023 aangifte doen en uwv wacht er op dan worden hun rekeningnummer geblokkeerd omdat er onderzoek komt ik blij maar me geld kan ik fluiten heb review gelezen van mensen en ik dank ze heel graag names mijn nu hopen dat ze worden gepakt kwam door me vakantie geld die nemen ze weer maar als ze dit lezen jullie krijgen geen cent straks viese ratten die kom ik nog wel tegen dan dreig is hun wat ze met mijn doen dan !!!!!

  Sterke punten
  Oplichters,vieze riool raten

  Zwakke punten
  Vies peuken oplichters dieven

  Vervalste Dossier

  Review over Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen

  Als er een betaling is geschiet bij Karremann Gerechtsdeurwaarders Apeldoorn . Dan durft men nog maals het bedrag te laten betalen. Dus hun administratie is niet functioneerbaar om mensen het dubbel te laten betalen.

  Want Valsheid in Geschriften is nog strafbaar ook ook al zijn het nog Gerechtsdeurwaarders.

  Sterke punten
  Dubbele betalingen te laten betaken

  Zwakke punten
  Fraude plegen in hun administratie.

  En niet legimiteren

  Ik voel me opgelicht

  Review over Nova Incasso

  Ik voel me opgelicht. Ik heb mijn stukken online ingestuurd om te bespreken en vervolgens zit ik aan de 100% kosten vast.

  Ze zijn niet bevoegd om naar de rechtbank te gaan. Dus geen deurwaarde in het pakket.

  Ik ben nu verplicht om de 100% te betalen.

  Zwakke punten
  Gevoel van oplichting

  Dubbel beslag WIA z&z LAVG

  Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Waardeloos deurwaarder en onbeschoft

  Op mijn WIA uitkering is een volledig beslag gelegd voor een bedrag van €6500 aan zorg verzekering Z&Z en die was onder van Arkel deurwaarder en die is failliet gegaan LAVG heeft de dossier op gekocht waardoor dubbel beslag is gelegd en die al meer dan dubbel is betaald advocaat in de armen genomen en nog steeds mijn geld niet terug van deze deurwaarder LAVG gewoon een dief

  Sterke punten
  Dreigen en stelen van burgers

  Zwakke punten
  Slechte communicatie en het na leven van afspraken en de menselijke maat is er niet

  Leugenaars

  Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Het blijkt bij LAVG een stelletje leugenaars in Groningen te zitten. Die hun leugens goed weten te vermelden.

  Sterke punten
  Leugens en oplichters daar op Kantoor te zitten

  Oplichters

  Review over VK Incasso

  Ik moet VK incasso ook iets van €540 betalen. Ze blijven maar lekker mensen oplichten.

  Sterke punten
  Mensen oplichten

  CRIMINELE ORGANISATIE

  Review over Terecht Deurwaarders

  Het lijkt hier om een criminele organisatie. Afgesproken bedrag betaald en alsnog een zitting door laten gaan bij de rechbank om op mij de kosten te jagen, terwijl de afspraak anders was. Heel vies spelletje gespeeld.

  Sterke punten
  Geen enkel. 1 ster is te hoog hoort 0 te krijgen.

  Zwakke punten
  Alles is zwak bij deze organisatie. Werkt niet volgens regels e. Moet gestopt worden.

  Nova Incasso is frauduleus

  Review over Nova Incasso

  Enkele maanden terug kreeg ik een schrijven als zgn eigenaar van Domeindetective.nl om een openstaande rekening aan E-commerce Blankenvoorde te betalen. Geen van deze gegevens hebben enigzinds met mij te maken. ik bracht Nova Incasso op de hoogte maar zij hebben niets gedaan om dit dossier aan de juiste persoon te richten. Ik heb herhaaldelijk contact gehad maar ze blijven mij brieven sturen

  Sterke punten
  ze blijven sturen

  Zwakke punten
  ze handelen frauduleus

  Meer dan tevreden

  Review over Nova Incasso

  Met mijn bedrijf heb ik inmiddels meerdere incassobureaus uitgeprobeerd, maar Nova Incasso is voor ons een blijvertje. Inmiddels zijn meerdere dossiers uit handen gegeven waarvan de meesten afgehandeld zijn en in de anderen een betaalafspraak is gemaakt. Waar ik bij andere bureaus het doorzettingsvermogen en de communicatie miste, word ik bij Nova goed op de hoogte gehouden en pakken zij goed door. Ook het online portaal is een zeker pluspunt, aangezien ik op die manier ook buiten werktijden op de hoogte kan blijven van het dossier.

  Sterke punten
  Volhardend, vriendelijk en transparant.

  Succesvolle samenwerking

  Review over Nova Incasso

  Voor jaren terug door aanbeveling van collega ondernemer bij Nova terecht gekomen. Ze zijn mijn bedrijf al bij meerdere en soms complexe zaken succesvol van dienst geweest. Prettige positieve samenwerking met heldere afhandeling.

  No nonsense bedrijf maar wel met oog voor de relatie tussen ondernemer en debiteur.

  Sterke punten
  Schakelen snel

  Intern korte lijnen

  Goede wisselwerking en communicatie

  goed bruikbare digitale omgeving  Missie geslaagd! Bedankt NOVA

  Review over Nova Incasso

  Via via bij NOVA Incasso terechtgekomen en mijn vordering daar in handen gegeven. Enthousiaste mensen die goed met mij meedachten in dit lastige incassoproces. Gaven waardevolle, goed bruikbare tips en adviezen.\\r\\nHet online volgen was super makkelijk en transparant. Op mijn eigen tijd kon ik de actuele status inzien en volgen.\\r\\nDoordat de hele vordering uiteindelijk is betaald heb ik een kopzorg minder, want ze hebben voor mij het beste resultaat bereikt. Waarvoor nogmaals dank!

  Sterke punten
  -Doortastend en resultaatgericht\\r\\n-Transparant:heldere communicatie en accuraat \\r\\n-Betrokken, deskundig en \\r\\nprofessioneel team \\r\\n- Alle diensten onder-1-dak \\r\\n

  Missie geslaagd! Bedankt NOVA

  Review over Nova Incasso

  Via via bij NOVA Incasso terechtgekomen en mijn vordering daar in handen gegeven. Enthousiaste mensen die goed met mij meedachten in dit lastige incassoproces. Gaven waardevolle, goed bruikbare tips en adviezen.

  Het online volgen was super makkelijk en transparant. Op mijn eigen tijd kon ik de actuele status inzien en volgen.

  Doordat de hele vordering uiteindelijk is betaald heb ik een kopzorg minder, want ze hebben voor mij het beste resultaat bereikt. Waarvoor nogmaals dank!

  Sterke punten
  -Doortastend en resultaatgericht

  -Transparant:heldere communicatie en accuraat

  -Betrokken, deskundig en

  professioneel team

  - Alle diensten onder-1-dak

  Goed en snel resultaat!

  Review over Nova Incasso

  Na lang twijfelen toch een factuur ingediend. Uiteindelijk werd de factuur (die al 2 jaar open stond) binnen drie weken betaald. Wij zijn goed op de hoogte gehouden middels de dagelijkse updates en de mogelijkheid tot inzage in het online portaal van Nova Incasso. Al met al, mochten wij ooit weer een onbetaalde factuur hebben dan zal ik deze weer indienen bij Nova!

  Niet de regeltjes volgen

  Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Hebben een dossier verkocht aan Yards. Is een dossier uit 2013. Gaat over tandartskosten. Nooit iets over gehoord, nooit een schrijven, nooit een dagvaardiging ontvangen, maar wel doorverkopen aan een derde deurwaarder.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Schoften

  Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Ik heb al een hele tijd met dit zooitje van een lavg te maken

  Ik trof een regeling betaalde altijd netjes.

  Kreeg nu een brief dat ze niet verder kunnen gaan met de regeling en of ik maar ff een heel hoog bedrag in 10 dagen wil gaan betalen

  Anders een gerechtelijke procedure.

  Stelletje ratten!!!!

  Is er nou echt geen organisatie die hun stoppen kan

  Ik leef van een alleenstaande ouder bijstandsuitkering

  Hun enige doel....

  Je leeg plukken

  Ze gaan over lijken

  Zoveel slechte reviews en nog bestaan ze

  Sterke punten
  Oplichting

  Mensen dreigen

  Geen respect

  Geen enkel begrip

  Liegen

  Niet consequent, onrechtvaardig en enorm arrogant.

  Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Beslaglegging op zeer onrechtvaardige manier bewerkstelligd, een veel te hoog beslag qua goederen dan dat de vordering was. Als de waarde van de goederen 21xhoger is dan de openstaande vordering is dat in mijn ogen buitenproportioneel. Daarbij moet vermeld worden dat het überhaupt een onterechte vordering was, daar hun opdrachtgever oplichters zijn die abonnementen verkopen, die als je ze opzegt, stiekem toch doorlopen.

  Omdat je met je rug tegen de muur staat, een betaalafspraak gemaakt, en deze gaande het traject nagekomen. Expliciete afspraken gemaakt betreffende de beslaglegging die gaandeweg het traject aangepast kon worden. Daar beide akkoord mee gegaan. Echter toen puntje bij paaltje kwam was er niets mogelijk.

  Meer dan arrogant te woord gestaan, totaal geen medewerking. Nakomen van afspraken is van hun kant af gezien niet nodig. Zeer irreëel en onwelwillend.

  Sterke punten
  Arrogantie en mensen het vuur aan de schenen leggen

  Zwakke punten
  Niet nakomen van gemaakte afspraken, slecht bereikbaar en onvriendelijk.

  Belastingvrije voet

  Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Het blijkt dat bij LAVG ook nog de belastingvrije voet weten te misbruiken. Om bij een beslag legging zo te misbruiken dat zelfs nog de rechtbank door LAVG wordt misbruikt. Waarbij een oplichter op vrije voeten blijft lopeDe Belastingvrije voet is voor Gemeente 95% voor overige is het 10%

  Sterke punten
  Het oplichten van Burgers

  Zwakke punten
  Het liegen en het vervalsen van Rechterlijke uitspraken

  Podoloog

  Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  We kregen een deurwaarder van LAVG met een opgelopen rekening van 169,- tot 2045,- . Na navraag bleek het om een podoloog te gaan, een rekening uit 2017 gericht aan mijn man. Hij is nooit bij een podoloog geweest ! Ze schrijven in hun mails dat ze beslag hebben gelegd op een rekening en dat als we dat opgelost hebben gelijk kunnen betalen. Gelukkig heb ik net alle revieuws gelezen over deze bende en ze gemaild dat ik de politie ga inschakelen;

  De desbetreffende factuur kunnen ze niet overhandigen want het is te lang geleden.

  Wat een schoften, ik ga Radar ook inschakelen !

  Crimineel!

  Review over Terecht Deurwaarders

  Geen eigen personeel, geen eigen enveloppen, agressief, maar goed nieuws en tip.....als je in je recht staat kun je dit gewoon mailen en per brief sturen. Zij gebruiken illegale acties om geld te vorderen. Leg op schrift uit waarom de vordering niet en wij hoorden in ieder klopt en wij hoorden in ieder geval niets meer! Sterkte aan alle slachtoffers en diegenen die gebruik maken van deze 'service', weet dat je niet in je recht staat met TERECHT DEURWAARDERS.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles wat zij doet is slecht! Zelfs de telefoniste kan moeilijk communiceren! Met kauwgom notabene!

  Strafbaar slecht!!!!!

  Review over Terecht Deurwaarders

  Vorderingen die gelogen waren door tegenpartij werden gewoon op een agressieve manier ingevorderd. Zij controleren niets, gaan over vele grenzen. Schande ook aan mensen die dit soort criminelen inhuren!!!! Net zo crimineel ben jé dan!!!!! Maar ja, ik weet hoe slecht en vooral waardeloos mensen kunnen zijn en ben nu gewaarschuwd......

  Sterke punten
  Geen enkele, niet eens eigen enveloppen!

  Zwakke punten
  Crimineel slecht! Gaan over lijken ook als het onrechtmatig is!

  superbedrijf

  Review over Terecht Deurwaarders

  heeft zaak geregeld voor mij,ging perfect,echt blij mee

  Sterke punten
  klantvriendelijk,kennis van zaken

  Zwakke punten
  geen

  Opgelicht zoals velen

  Review over Jongejan Wisseborn gerechtsdeurwaarders

  John Wisseborn

  augustus 30, 2021 de redactie

  Deurwaarder John Wisseborn is eigenaar van Jongejan Wisseborn gerechtsdeurwaarders. Maar John zit ook als rechter in Amsterdam bij de Kamer voor Gerechtsdeurwaarders. Zo beslist hij voor zijn collega’s of zij wel of niet hun werk “goed” doen. Wees niet als John, John is corrupt! Net als zijn collega’s die volgens maritiem recht handelen.  Zo ziet u maar weer eens hoe u recht in uw gezicht wordt belazerd en dat er geen onafhankelijkheid bestaat. Het zijn slagers die hun eigen vlees keuren beste mensen. Zij werken alleen volgens hun eigen rechten.  John maakt zich namelijk ook al jaren schuldig aan:  Valsheid in geschrifte ( Artikel 255 van het Wetboek van Strafrecht )

  Bedrog ( Artikel 326 van het Wetboek van Strafrecht )

  Afpersing (Artikel 317 van het Wetboek van Strafrecht )

  Dwang ( Artikel 284 van het Wetboek van Strafrecht )  Hoeveel mensen, gezinnen en bedrijven heeft deze man al kapot gemaakt in naam van de “koning” ?  Heeft u te maken gehad met John en zijn bordeel “Jongejan Wisseborn gerechtsdeurwaarders” neem dan contact met ons op. Vroeg of laat moet er toch ook een keer een burgerarrest uit gaan voor John!  John kan niet aan de gang blijven met zijn vrijmetselaars lidmaatschap.

  Zwakke punten
  Loopt weg als hij betrapt wordt. Maakt misbruik van zijn macht voor zijn praktijken

  Bizar verhaal

  Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Onderstaand is heel bijzonder werkelijk bizar:Lees onderstaand mail van ons naar LAVG.

  Beste Relatie,

  Sinds enige maanden worden wij bestookt met post over een vordering van €.222,66 (schuld Uni glas BV te Groningen).

  De achternaam geadresseerd naar ons adres Grote Beer 129, 1188AX te Amstelveen is ons niet bekend. Wij hebben in Oktober contact opgenomen met Uni glas BV en dit bedrijf daarover geïnformeerd. Dit bedrijf heeft ons medegedeeld dat de naam van de vordering wel klopt echter het adres niet. U begrijpt wel dat wij de achternaam niet kunnen vermelden gezien de wet op privacy.

  Tot zover is het begrijpelijk, bovenstaande kan voorkomen.  Wat ik echter niet begrijp en zeer kwalijk vindt is het volgende:  Plotseling is er een naamsverandering in de vordering opgetreden, de bij ons onbekende naam is veranderd in de naam van de huidige bewoner van Grote Beer 129 in Amstelveen.

  Is er bij uw bedrijf iemand die gewoon maar een adres checkt en dan maar de ingeschrevene van dat adres aanmaant, dit kan toch niet waar zijn. De onbekende wordt gewoon de heer D.B.A. Peperwortel de werkelijke bewoner van de Grote Beer. Vanmorgen heb ik Uni glas gebeld die zijn echt verbaast en verontwaardigt over deze wijze. Uni Glas kent geen debiteur met de Naam D.B.A. Peperwortel en heeft ook geen werkzaamheden uitgevoerd op bovenstaand adres. Het kan zijn dat iemand een opdracht geeft voor werkzaamheden en daar een onjuist adres bij vermeld. Echter een incassobureau mag en kan nooit een tenaamstelling van een vordering te veranderen.

  Ik verzoek u dan ook om dit met hoge urgentie te onderzoeken en ons daarvan op de hoogte te stellen.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Totaal onbeschoft aan de telefoon. Ik moet maar een e-mail sturen om mijn onschuld te bewijzen.

  "Harde werkers" en Zakkenvullers

  Review over Stam Deurwaarders

  Waardeloos ▪▪▪bedrijf. Beslag leggen zonder eerdere kennisgeving, d.m.v een (aangetekende) brief, e-mail of telefoontje of iets dergelijks. Blijkbaar een deurwaarder die weinig snapt, van de huidige toestand landelijk en wereldwijd, en zoals eigenlijk altijd en overal, ze zakken wil vullen ten koste van de wel werkende, een keer in de problemen gekomen Nederlander. See you in court bitches😘

  Sterke punten
  Zichzelf verrijken

  Henk Bos is een oplichter

  Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Lees dit artikel maar eens goed:<br />

  https://www.sikkom.nl/groninger-deurwaarder-bos-casht-hard-met-corona-op-kosten-van-belastingbetaler/

  Sterke punten
  De boel oplichten