• wederom lastig gevallen door VK...dreigementen...dat ik toch aan het kortste eind zal trekken......de opdrachtgever
    ( onderneemtgroep ) is natuurlijk niet bereikbaar. Oh wat wordt het tijd om deze criminele organisatie aan te pakken.
    Ze toveren allerlei rare bedragen uit de hoge hoed....ondernemers waakt voor deze gasten.....zonde van je energie en geld als je met ze in zee gaat.......dus niet doen...!!!!!

    Sterke punten
    jammer dat er niet de optie van 0 sterren wordt gegeven...die ene ster is echt teveel

    Zwakke punten
    Er zitten daar een stelletje sneue menen op kantoor

    Door Gerjo kuurma op 24 februari 2020 Reageer

  • een bedrijf wat slecht bereikbaar is, willen alleen maar schriftelijke reacties ontvangen maar geven nooit uitleg over hun acties die ze doen. Lijkt mij niet meer dan redelijk dat incasso diensten transparant en eerlijk werken! berekenen dagvaardigings kosten terwijl deze niet uitgedeelt worden heel apart.
    rond uit afzettende praktijken! Zelfs 1 ster is te veel

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    niet transparant, slecht bereikbaar, agressief in benadering, onvriendelijk

    Door s c op 31 januari 2020 Reageer

  • Wij hadden dispuut met klant.
    Dit is naar tevredenheid binnen 1 week naar tevredenheid opgelost.
    Zeer doelgericht en zeer klantgericht.

    Sterke punten
    snel en adequaat

    Zwakke punten
    geen

    Door pvc vloeren op 28 januari 2020 Reageer

  • Wij hadden dispuut met klant.
    Dit is naar tevredenheid binnen 1 week naar tevredenheid opgelost.
    Zeer doelgericht en zeer klantgericht.

    Sterke punten
    snel en adequaat

    Zwakke punten
    geen

    Door pvc vloeren op 28 januari 2020 Reageer

  • Stel je terecht deurwaarders netjes in kennis dat je een maandtermijn niet kunt betalen gaan ze gelijk over tot beslag op je inkomen. Berekenen ook nog een beslagvrije voet bestemd voor 1 persoon, terwijl hier 2 mensen van moeten leven. WAARDELOOS!!!!!

    Sterke punten
    geen enkele

    Zwakke punten
    onbeschoft en asociaal

    Door Angelique op 27 januari 2020 Reageer

  • Terwijl je in het ziekenhuis ligt dagen ze je voor de rechter en maken van 1020 euro meer dan 3000 euro
    Netjes elke maand betaald drie jaar lang
    Op alle bezwaar wat je maakt lachen ze of reageren totaal niet
    Loonbeslag leggen ze waardoor je bij de voedselbank terecht komt ook als je de grondslag aanvecht .
    Vele nachten wakker gelegen, dit heeft mijn genezing geen goed gedaan
    Bedankt,waren ingediend per post en mail ,niet ontvangen of niet correct ingevuld, zeggen ze dan een dag na het verlopen van te indienen tijd
    Je moet 1 ster geven maar als het aan mij lag kregen ze er geen een

    Sterke punten
    Totaal geen sterke punten

    Zwakke punten
    Word niet naar je geluisterd ze gaan ervan uit dat je liegt
    Zakkenvullers
    Maffia praktijken

    Door leo op 23 januari 2020 Reageer

  • Zeer duidelijke aanmaningsbrief.
    Snelle reactie of de betaling al gelukt was, heel correct allemaal.

    Sterke punten
    Zie bij reactie

    Zwakke punten
    Geen

    Door H.E.Eerdmans op 6 januari 2020 Reageer

  • Dit bedrijf is echt heel slecht. Ze liegen bedriegen bedonderen en besodemieteren alles en iedereen. Al geruime tijd staat dit bedrijf ongekroond op nummer een als het om klachten en slechte service gaat. Mensen worde bestolen en voor gelogen en bedrogen. ze brengen valse exploten in omloop. na verjaringstermijnen van facturen gaan zij nog lopen innen en op roof en plundertocht wetend dat de oorspronkelijke stukken toch al lang vernietigd zijn weten zij gewoon dat ze gaan winnen en ze hebben schijt aan de wet. het liefste zouden ze de gehele samenleving als moderne terreur organisatie vernietigen. niet voor niets heeft Henk Bos zeer goede contacten met de IS en met onderwereldfiguren. Ga niet met dit bedrijf in zee, ze slepen u graag met uw debiteur mee de afrond in.

    Sterke punten
    geen enkele.

    Zwakke punten
    hun gehersenspoelde medewerkers
    oplichting
    fraude
    firma list & bedrog
    diefstal
    heling
    satans kerk
    over lijken gaan letterlijk en figuurlijk
    chantage
    de geur van zwavelzuur om de medewerkers heen
    hopen op het eindigen op de brandstapel maar nog te dom om een jerrycan benzine te halen voor de zelf overgieting.
    aanzetten tot zelfmoord
    associaal

    Door Bastiaan op 23 november 2019 Reageer

  • Als ondernemer komt het wel eens voor dat een klant niet wilt betalen voor jou service of dienst. Bij dit bedrijf werk de heer S. Een zeer invoelende man die ook weet wat er in de wereld gebeurd. Hij weet op een juiste manier de tegenpartij te benaderen en doet dit zeer professioneel.
    Niet dat hij 100% altijd zijn gelijk haalt maar deze wijze van zijn goede aanpak spreekt ons als bedrijf zeer aan. Ja je wilt geen vast klant zijn mijn een deurwaarder maar als ik er een nodig hebt dan ga ik naar dit bedrijf en vraag naar deze heer. Super service en zeer attend.

    Sterke punten
    klantvriendelijk
    goede service
    daadkrachtig
    goede resultaten

    Zwakke punten
    ze zijn erg druk dus soms wachten

    Door arno Reijnen op 12 november 2019 Reageer

  • zelfde ervaring als vorige schrijver...complete oplichterij.Krijg geen antwoord op mijn mail. Wordt na een vage facturering met termijn betaling ( waarvan na een verkoop gesprek ) ook nep....helemaal geen sprake schijnt te zijn... Krijg dan in een keer rare brieven van een vaag incassoburo...telefonisch slecht bereikbaar en 2 keer het bericht dat het telefoonnummer niet bestaat. Nu gaan ze langs komen en moet ik geld klaar leggen...nu ik heb wel wat anders voor ze klaarstaan.....Gewoon oplichters

    Sterke punten
    oplichten

    Zwakke punten
    transparant zijn

    Door Gerjo kuurma op 10 oktober 2019 Reageer (4 reacties)

  • Helaas kan ik Nova Incasso niet aanraden. Ze reageren niet op emails van klanten. Je kan alleen met de secretaresse spreken, want andere medewerkers zijn nooit bereikbaar. Ze vertellen klanten niet hoe de zaak verloopt en wat moet je doen om de zak te sluiten. Dus maanden zitten te wachten. Geen klantengericht bedrijf.

    Door Jane Chuhu op 27 september 2019 Reageer

  • Ze blijven dossiers opnieuw openen en loonbeslagen leggen op continu dezelfde bedragen. Ondertussen al 12.000 euro op loonbeslag betaald. Als je ze belt zijn ze inderdaad niet vriendelijk en ze zijn te beroerd om te helpen. Ik schakel een advocaat in.

    Sterke punten
    Oplichters

    Zwakke punten
    Luisteren

    Door Anoniem op 13 september 2019 Reageer

  • Vervelende mails van de onderneemt groep uit Hoogeveen dat er volgens overeenkomst betaald moet worden..welke overeenkomst????.. . Gesprekken opnemen zonder medeweten van degene die gebeld wordt... Nergens bewijs van..een tijd niks meer vernomen.

    Nu komt dat vk incasso de bocht om met een mail tot betaling en een onveilige website

    DIKKE bullshit..

    Inmiddels advocaat bericht gestuurd en de juiste instantie om dit gezeik aan te pakken....

    Opzouten met die gasten...

    Sterke punten
    NIET!!!!

    Zwakke punten
    ALLES!!!

    Door René Sanders op 5 september 2019 Reageer (1 reactie)

  • Wat een ellende zooitje daar. Ze hadden loonbedrag gelegd via mijn werkgever, ze hebben te veel geld ontvangen en moeten zij mij terug betalen. Inmiddels zijn we drie weken verder en er is nog steeds geen geld terug gestort. Het gaat om een bedrag van 614, wanneer je naar lavg gebeld zeggen zei ligt bij de boekhouder en de boekhouder kan niet vertellen wanneer het geld terug word gestort.

    Echt een ellendige zooitje daar bah bah.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Veel

    Door Sjan op 2 september 2019 Reageer

  • Ik had aan het begin van het jaar zelf dat er veel posten openstonden die mij moesten betalen en pas na 4 maanden over de brug kwamen. Begreep daarom ergens nog wel dat een bedrag van €35,00 uiteindelijk €95,50 werd, maar dat is slechts het begin. Uiteindelijk krijg ik een rekening van €218,68. Dit betaal ik en het moet aan mijn aandacht zijn ontsnapt, heb simpelweg de brief niet gezien, maar alsnog is het naar de rechter gestuurd.
    Dan komt dit als volgt naar voren.
    Hoofdsom 95,50
    Rente. 1,75
    Proceskosten 244,18
    Nasalaris. 18,00

    Subtotaal. 359,43
    In mindering/voldaan 218,68

    Saldo. 140,75 te betalen binnen 7 dagen

    Hoe kan dit? Heb gewoon dus voor het naar de rechter ging al meer betaald dan het totale bedrag???

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Belachelijke praktijken om mensen in de schulden te houden of krijgen

    Door MK op 22 augustus 2019 Reageer

  • LAVG uit Groningen plegen vervalste exploot in omloop te doen brengen
    Waar vele gedupeerde mensen slachtoffer van worden.
    Omdat LAVG de Gerechtshoven doen vervalsen door middel van Fraude Exoots in omloop te brengen
    Maar zelf zijn zij gedagvaard door het dossier ECLI :GHAMS: 2018

    Sterke punten
    Vervalsen van rechterlijke exploten

    Zwakke punten
    Nooit gehoord van de Legimitatie wet

    Door Gedupeerde op 15 augustus 2019 Reageer

  • Ik had een vordering op een debiteur die maar niet wou betalen. Uiteindelijk is Terecht deurwaarders in gesprek gegaan met de debiteur. Het bleek dat er meerdere schulden waren. Door een betalingsregeling te treffen is deze zaak alsnog betaald.

    Sterke punten
    Communicatie, service, kosten, snelheid

    Zwakke punten
    Geen

    Door Willem Bos op 1 augustus 2019 Reageer

  • Heb een zaak lopen bij dit bedrijf van een niet betalende debiteur. Wordt niet op de hoogte gehouden van de gang van zaken en moet zelf iedere keer vragen om een update.
    Er schijnt een betalingsregeling te zijn afgesproken waar ik niet van in kennis ben gesteld. Er worden eerst allerlei beloftes gedaan over winkel leeghalen en dan is het ineens weer heel erg moeilijk omdat het een eenmanszaak is.
    Terwijl de winkel dus nog gewoon open is.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    onprofessioneel en arrogante toon van communiceren tijdens de mailwisseling. Elke keer wordt er iets anders gezegd.

    Door Bea Hansma op 1 juli 2019 Reageer

  • Heb wegens privé omstandigheden heb ik meneer stam benaderd in 2017.
    Nu 2 jaar verder nog steeds goed geholpen door zijn kantoor. Ze weten precies wat ze kunnen. Ik kan iedereen stam aanbevelen!! Heb je vragen kan je altijd bellen en wordt je keurig te wordt gestaan.
    Heb 1 zaak gewonnen.
    En heb een andere zaak ook weer uit handen gegeven aan deurwaarder stam.
    Dus bij deze kan ik iedereen deze deurwaarder kantoor aanbevelen. Mvg monique

    Sterke punten
    Ze staan er 100 % voor je!!!
    Ik zou zeggen...ervaar t zelf. Mocht je ellende hebben dan is deze deurwaarder echt een goeie keus

    Zwakke punten
    Geen

    Door Monique de op 24 juni 2019 Reageer

  • De firma Onderneemtgroep.nl doet beloftes die men niet waarmaakt. Ze sturen een factuur (waar geen bewijs van is), deze factuur wordt niet ontvangen door degene die hem zou moeten betalen, en daarna komt VKincasso.nl, van dezelfde eigenaar als de andere 'onderneming', op de proppen met een herinnering en aanmaning (ook niet ontvangen en vermoedelijk niet verzonden). Wanneer gevraagd wordt om bewijslast dat de stukken zijn verstuurd, wordt het stil en ligt het aan een mailstoring bij de ontvangende persoon. Grote onzin, niet betalen en laat ze het gerechtelijk maar uitzoeken. Ik ben benieuwd!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alleen maar negatieve tijdsbesteding

    Door AEM Pals op 17 juni 2019 Reageer (1 reactie)

  • Vandaag een exploot mogen ontvangen van deze deurwaarder.

    Het blijkt dat een bedrijf een factuur probeerde te incasseren op een heel oud adres (zakelijk). Het incassobureau heeft niet getracht mij te contacteren via mail/telefoon, en wel brieven gestuurd volgens dossier naar het oude adres.

    Er zat een brief bij die schijnbaar van het incassobureau is maar geen eigen logo voert, daar in tegen gebruikt het incasso bureau het logo van TerechtDeurwaarders, wat natuurlijk niet is toegestaan, hieruit lijkt het alsof het deurwaarders kantoor dit verstuurt heeft.

    Maar goed, exploot ontvangen, uiteraard moet de factuur betaald worden, helaas worden er in het dossier 5 verschillende bedragen genoemd, en klopt de eind opsomming niet, valt veel lager uit dan betaald moeten worden. Verder kom ik zelfs facturen tegen van andere bedrijven dan de mijne, wat een behoorlijke schending is van de AVG. Bij het bellen naar dit bedrijf erkennen ze wel de fout en noemen ze dit "Slordig"; Echter is het hele dossier een rommel en totaal niet rechtsgeldig meer, hhet enigste antwoord wat ik krijg daarop is: Verteld u het dan maar aan de rechter.

    Dit bedrijf heeft zijn dossiers absoluut niet op orde, en maakt zelfs grove fouten door andere gegevens van bedrijven in een dossier te proppen.

    Ik weet nu in ieder geval dat er een bedrijf nog een schuld heeft en wie en waar dit vandaan komt.

    Sterke punten
    Niet kunnen vinden, incasseren op welke manier dan ook lijkt toegestaan bij het concern.

    Zwakke punten
    Dossiers niet op orde, 1 grote puinbak en totaal niet duidelijk. Onjuiste bedragen en gegevens van derden in blijkgelijk mijn dossier.

    Door Tim op 30 mei 2019 Reageer

  • Heb incasso ingediend in mei 2018 en ondertussen geld binnen gekregen van client door zelf te bellen.
    In het dossier kwam Nova het dossier van ruim 12 maanden weer tegen en vroeg zich af hoe het ermee stond
    ( mei 2019 !)
    Het enige wat vlot ging was het sturen van de factuur

    Sterke punten
    factuur sturen

    Zwakke punten
    actie ondernemen

    Door kiewiet op 26 mei 2019 Reageer

  • Energiebedrijf van de Bron heeft bij mij een maand stroom in rekening gebracht terwijl mijn contract nog niet was ingegaan. Van de Bron heb ik daar over geprobeerd te bellen en te mailen, maar reactie krijg je niet en de telefoon wordt niet opgenomen. Wel is er meteen een incassoburo opgezet, te weten Hofman Incasso. Van dit incassoburo heb ik meerdere mails gehad en deze ook beantwoord met daarin mijn standpunt dat het ongeoorloofd is om te factureren wat je niet levert. Geen enkele inhoudelijk reactie gehad, maar slechts nieuwe dreigementen dat er juridische stappen volgen.... Vandaag opnieuw een mail gehad van ze, daar een antwoord op gegeven en jawel... ik werd terug gebeld door Varjella Heerenveen. Deze dame verdraait echter alles wat je zegt en roept na 1 regel al dat ze niet in discussie wil en dat er niet te praten valt. Ze legt je woorden in je mond die je niet zegt, blijft een standaard riedeltje roepen dat het nou eenmaal zo werkt.... en als jij uitlegt waarom je het niet eens bent met de vordering wordt je afgesnauwd en komt Varjella niet verder dan dat je "gewoon moet betalen". Hofman is sowieso een dubieus bedrijf... het is niet aangesloten bij de branchevereniging NVI en een klacht over het bedrijf mag je richten (zo staat op hun website) aan de klachtbehandelaar van het bedrijf zelf. Wat een lachertje...

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    zie review

    Door Eddy op 18 april 2019 Reageer





  • Januari 2018

    Als je met grote beloftes aan komt zetten ... hoger bereik, meer omzet, heel overtuigende cijfers dat er op je site gereageerd wordt... achteraf gewoon plak en knipwerk actie van je eigen site en daar blijft het bij ... De onderneemtgroep doet dit en VK incasso( Waarschijnlijk hetzelfde bedrijf onder een andere naam) wordt ingezet om nog meer geld aan je te kunnen verdienen.
    Bij mij was de rede dat ik me niet aan een afspraak had gehouden die er niet echt was.
    Ik mocht het bedrag van 193,60 in vier delen over maken vanwege mijn financiën, de data stonden niet vast dat moest ik zelf in de gaten houden.
    Waar het op neer komt, op het moment dat ze je binnen willen halen reiken ze je de hand, en op het moment dat je ja zegt gaan ze misbruik maken vd situatie.
    1x een herinnering daarna een incasso van 40,- en rente van 21% over zowel incasso als het gehele bedrag terwijl de helft al reeds overgemaakt was.
    Inmiddels de 193,60 betaald. Ben met ze in discussie over de incassokosten en de 21% rente

    Sterke punten
    Er wordt vaak gesproken over nep nieuws de laatste tijd...
    Dit is een NEP BEDRIJF.
    Verdiend zn geld ten koste van een ander...
    En het trieste van dit alles is dat ze nog steeds door kunnen gaan met hun activiteiten omdat de wet dit toelaat. Er staan al een aantal negatieve berichten over dit bedrijf op internet ( de ondernemer heeft er in 2014 een stuk over geschreven) maar de Onderneemtgroep/VK Incasso gaat rustig door.

    Als je bedrijven belazeren een sterk punt kunt noemen...

    Zwakke punten
    Zijn zeer intimiderend, komen hun beloftes niet na, maken misbruik van kleine ondernemers die willen ondernemen en die ter goeder trouw iets uit handen geven waar ze zelf geen tijd voor hebben.

    Door Hi61 op 25 maart 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ze gaan midden op me facebook reageren
    prive berichten sturen

    komen dreigend en geweldadig over!
    wat een nare mensen om zo hun geld te innen!

    Sterke punten
    niet

    Zwakke punten
    ze moeten eens luisteren naar wat de mensen te zeggen hebben!

    Door prive op 12 februari 2019 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


VergelijkDeurwaarders.nl

Op VergelijkDeurwaarders.nl lees je reviews over alle deurwaarders van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw deurwaarders ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!