Reviews over Deurwaarders


  Vervalsers

  Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Ramp. Zij proberen
  Oude zaken een draai te geven
  En proberen dan te incasseren
  Dit heet valsheid in geschrifte
  Waarom mag dit gewoon doorgaan?

  Sterke punten
  Vervalsen van documenten

  Zwakke punten
  Het leeft toch voort

  Ondeskundigheid

  Review over Groot Evers

  Ik had van een jurist meer verwacht dan deze afwikkeling van zo een duidelijke zaak, met foto's en al aangeleverd plus de mening van directeur van de geleverde goederen door het bedrijf die onze flagstones heeft neergelegd heeft verprutst zo slecht.
  De afspraak was gemaakt met het bedrijf dat het opgelost moest gaan worden.
  Waren zij het mee eens, uw jurist wist hiervan, de termijn is door haar niet vastgesteld, week na week, maand na maand, er werd dus niets gedaan, ondanks de afspraak.
  Zij heeft zich het bos in laten sturen want haar antwoord was deze:
  Ik kan hun toch niet aan mijn hand meenemen.
  Wij hebben zelf deze zaak opgelost met medewerking van de directeur van het bedrijf die de flagstones had geleverd, ook hij kon dit niet begrijpen van een juriste.
  Zij kan beter op herhaling bij mijn kleindochter op het UVA of stage gaan lopen: hoe handel ik een uitgemaakte zaak af nu in de prullenbak licht.
  Dit is geld uitgegeven wat ik beter aan een goed doel had kunnen geven.
  Als slot: haar slechte bereikbaarheid dat is ook een groot min punt.

  Sterke punten
  Heb ik niet ondervonden.

  Zwakke punten
  De juriste die onze zaak behandelde heeft zich het bos in laten sturen, nog te onervaren.

  Zeer Klantonvriendelijk!

  Review over Johan van Ras Gerechtsdeurwaarders

  De man in kwestie representeert helemaal niks waar zijn logo voor staat!
  Zeer onprofessioneel en ronduit onbeschoft, klantvriendelijkheid is ver te zoeken!

  Sterke punten
  Die zijn er niet tenzij je bedoeld hoe klantonvriendelijk hij is.

  Zwakke punten
  Zijn manier van communiceren heeft wat extra lessen nodig, in klantvriendelijkheid!

  Ondeskundig afhandelen

  Review over Oude Elferink

  Deze is gelijk aan bovenstaande.

  Sterke punten
  Oude Elverink is op deze manier niet te benaderen.

  Zwakke punten
  Deze zijn hetzelfde als bovenstaande.
  Blij dat mijn kleindochter nu zelf jurist is,
  van mevrouw van Wanrooij kan zij echt niets leren.
  Wanrooij

  Fraude Karreman Gerechtsdeurwa

  Review over Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen

  Het blijkt dat de Gerechtsdeurwaarder Karreman graag mensen doet vervalsen. Als her Energie Bedrijf van Welkom Energie in 2021 is Faissement is verklaard door de Rechtbank Midden Nederland al Karreman zo weet te vervalsen blijkt dat ook nog de Rechtbank wordt vervalst door een vervalste rechtspraak te plegen door een beslaglegging te plegen in 2022 voor Welkom Energie
  Dit betekend dat Karreman uit Apeldoorn zijn leugens eb fraude pleegd voor een Faissament Energie bedrijf

  Sterke punten
  Fraude plegen op persoons gegevens

  Achterbaks en doortrapt

  Review over Nova Incasso

  Heb de zaak aan hun over gelaten, debiteur een aantal keer gebeld maar kregen uiteindelijk niks voor elkaar. Toen pas lieten ze met weten dat ik veel meer geld kwijt ben aan de rechtzaak en dat ik die kosten niet op de debiteur kan verhalen. Uiteindelijk maar zelf mijn problemen met de debiteur opgelost en hij heeft me direct betaald, dus niet via het incasso bureau.
  Vervolgens heeft Nova Incasso hun obsceen hoge kosten maar op mij verhaald, had geen keus dus heb ze maar betaald. Wat een vuile achterbakse k*t streek, nooit zaken doen met deze mensen, je kunt het beter gewoon zelf oplossen.

  Sterke punten
  mensen naaien

  Zwakke punten
  geld incasseren van de debiteur

  Dieven

  Review over Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders

  Grootste Dieven houden zich niet aan de wettelijke beslagvrije voet maar goed mensen die hun rechten nirt kennen nemen ze een loopje mee ze houden zich niet aan de wetten en regels ik heb klacht ingediend bij klacht van gerechtsdeurwaarders en Advocaat ingeschakeld ik raad iedereen aan dit te doen er zijn zoveel slechte reviews en klachten over deze bedrijf en personeel zijn onmenselijk

  daadkrachtige aanpak

  Review over VK Incasso

  Als gepensioneerd ondernemer op Bali kreeg ik nog geld uit 2015 van een debiteur die niet reageerde. Ik woon immers toch ver weg. Het betrof zelfs familie. Zeker 10 incasso-advocaten en deurwaarders mailde ik, maar die begonnen er niet aan. Te lastig voor ze. De laatste en \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"goedkoopste deurwaarder in Nederland\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" achtte het zelfs ONINBAAR en al verlopen ???? Ik schreef nu VK aan en binnen 1 week stond het geld op mijn bank. Deuwaarders en advocaten kunnen meer zeggen ze, dan een incassobureau. Dat is mijn ervaring helemaal niet.

  Sterke punten
  Lef, durf en doortastend.

  Zwakke punten
  Die vond ik niet, mevr. Hintzbergen van VK deed het perfect !!!!

  Effectieve aanpak

  Review over VK Incasso

  VK Incasso heeft ons snel en effectief geholpen om het geld van fraudeurs terug te vorderen. Daadkrachtige aanpak en goede communicatie. Zeer aan te bevelen!

  Sterke punten
  Effectief

  Goed geholpen

  Review over VK Incasso

  VKincasso helpt ons goed om wanbetalers wel te laten betalen. Zeer vriendelijk en word goed geholpen. Dank!

  Goede communicatie en service

  Review over VK Incasso

  We maken al jaren gebruik van de diensten van VK Incasso. Als bedrijf scheelt het ons veel werk om achter de betalingen aan te gaan. Bij ons meestal klanten die niet komen opdagen, te laat annuleren of hun betaalafspraak niet nakomen. 9 van de 10 x lukt het om het bedrag te incasseren. Wij zijn supertevreden en hopen nog heel lang met ze te blijven samenwerken.

  Prima bedrijf

  Review over VK Incasso

  Werken al jaren met VK. Geen problemen. Communicatie via klant is ook prima. En snelle service.

  Zeer blij met onze samenwerkin

  Review over VK Incasso

  Wij werken al enige tijd samen met Paula in geval van wanbetalers en incassotrajecten.
  Snelle hulp, duidelijke informatie en ook goede resultaten. Erg blij met onze samenwerking!

  Compliment

  Review over VK Incasso

  Na een hele gedoe met een meubelzaak die mijn geld niet terug wilde betalen terwijl ze kapotte meubels hebben geleverd heb ik contact gehad met VK incasso bureau nou wat een top mensen zijn het door hun heb ik mijn geld terug anders kon ik wel dromen over mijn geld. Ik bedank Paula heel erg wat een geweldige vrouw is ze ook! Ik raad het in ieder geval iedereen aan.

  Fraude plegen in Persoonsgegev

  Review over Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen

  Het is weer raak bij Karremann Gerechtsdeurwaarders met het vervalsen van de Persoonsgegevens door medeplichtige van Debtt en Collect4U doe personen doen vervalsen . Wat hier wordt gepleegd is Valsheid in Geschrifte ln artikel 225 van het Wetboek van Strafrecht, Smaad tot Later boete in de vijfde categorie en men kan een schadeclaim bij hun gaan declareren.
  Wegens het vervalsen van de Persoonsgegeven doen plegen.

  Sterke punten
  Persoonsgegevens + telefoonnummers vervalsen

  Zwakke punten
  Niets na komen wat in de Grondwet is vermeld

  Incompetente incassobureau.

  Review over VK Incasso

  Zeer slecht en onkundig incassobureau.
  Goed met rekeningen op te stellen maar een officiële rekening zit er niet bij.
  Als de rekening betaald is dan nog een keer een rekening te durven sturen. Met als 2e herinnering.
  Als ze zelf hun eigen administratie goed bijhouden en de betaling referentie bijhouden. Zouden ze zien dat het betaald is.
  En dan nog dreigen in de mail met een deurwaarder.

  Telefoonnummer werkt alleen je krijgt ze nooit te pakken.
  Kortom een en al bende.

  Sterke punten
  Dat ze goed zijn in rekeningen opstellen.

  Zwakke punten
  Slecht te bereiken.
  Boekhouding houden ze slecht bij.
  Dreigementen.

  De hulp die wij verwachten.

  Review over Groot Evers

  Uw bedrijf ons zeer teleurgesteld in de hulp die wij toch mochten verwachten.
  Al eerder hierover geschreven naar u toe, maar dat werd niet goed bevonden om te plaatsen.
  Dus nu geen namen van bedrijven, maar wel waar het om gaat.
  Onze tuin met flagstones leggen door een bedrijf, de grootste waar wij wonen, en zij gaven ons mensen die deze klus perfect konden leggen.
  Wij contact met dat bedrijf gezocht en dat was geen probleem voor hun, wel de foto's laten zien zoals wij het wilde natuurlijk.
  Onze flagstones zijn geleverd door de grootste lerancier in Nederland,
  Het bedrijf die onze tuin heeft gelegd heeft er 1 grote puinhoop van gemaakt met voegen van 5 centimeters.
  Wij hebben onmiddellijk geklaagd dat dit niet kon, maar hun mening was dat zij het perfect hadden gelegd.
  Daarom contact gezocht met u om hulp in deze.
  (wel vermeld de vele afwezigheid met bellen).
  Uw medewerkster heeft de zaak aangenomen nadat wij foto's hadden opgestuurd hoe onze tuin erbij lag, het mos groeide ertussen, je brak je nek zo slecht gevoegd of helemaal niet.
  Zij had dus genoeg materiaal om hier wat aan te doen, er is door haar dan ook contact gezocht met het bedrijf die onze tuin zo slecht heeft gelegd en de afspraak was dan ook dat het opgelost moest worden.
  Maar dat bedrijf beloofde het wel te doen maar wanneer dat kwam er niet van, je bleef maar wachten met deze ellende, wij zijn in de 70 en mijn man was al pijnlijk gevallen.
  Gelukkig heeft de directeur van het bedrijf waar de flagstones zijn gekocht onze tuin uit coulance helemaal gemaakt zoals het hoorde.
  Daar heb ik u ook foto's van gestuurd, je kunt zo zien wat waardeloos dat bedrijf onze tuin had geleverd.
  Wel vonden veel mensen het onbegrijpelijk dat de juriste het niet voor elkaar had kunnen krijgen een termijn te stellen tot repareren van de puinhoop en niet haar reactie:
  Ik kan haar toch niet aan mijn hand meenemen.
  Moet je dan altijd naar de rechtbank gaan, ik had van uw personeel veel meer verwacht.
  U heeft dus onze vele foto's en daarop kunt u zien wat een flagstonetuin is.
  Wij geven uw medewerkster geen goede ster, en wij niet alleen, en kon toch echt wel anders.


  .

  Sterke punten
  Wij hebben geen sterke punten kunnen ondervinden, alles zelf gedaan.

  Zwakke punten
  Wij zijn blij met de hulp van een ander groot bedrijf.

  Ik zou er niet aan beginnen

  Review over Wiggers van Meggelen

  Wiggers werkt samen met Debtt group of hendriks incasso of Collect4U en als je deze vrolijke heren door google haalt vraag je jezelf af hoe is het mogelijk om zoveel bagger op internet te krijgen. De bedoeling is ongetwijfeld goed maar voor wie?

  Sterke punten
  Geloofwaardig ivm erkende gerechtsdeurwaarder

  Zwakke punten
  ja je moet ergens dossiers vandaan halen en dan is Debtt wel lekker maar wel een imago dingetje hoe kan dat? zal gewoon even doorzoeken op internet en alles wat met de heren Hendriks in verbinding staat lekker negeren.

  k#nkerlijdwers

  Review over Groot Evers

  Apparatski's van het ergste soort. Handelen, maar kunnen absoluut niet nadenken. Hebben minder dan 1 hersencel en overzien niet wat ze doen. De k#nkerlijders die hier werken laten dus periodiek beslag leggen op een partij. Deze k#nkermongolen bepalen met die partij het maandelijks te vorderen bedrag. Wat deze vieze vuile kanker-teringlijers niet vertellen tegen mij is dat ze meer invorderingskosten maken dan dat ze innen. Ik hoop van harte, en ik bid er dagelijks om dat de k#nkerlijders van dit vieze vuile smerige bureau ooit eens de verkeerde tegenkomen die ze op de meest pijnlijke manier naar het hiernamaals helpt.

  Sterke punten
  Pennen likken.

  Zwakke punten
  Nadenken.

  Oplichters ..

  Review over Jongejan Wisseborn gerechtsdeurwaarders

  je heb een betalings regeling maar ipv je schuls minder wordt wordt het meer ...
  Heb al acm gemaild hierover ..
  En denk dat een keer langs bij die John

  Sterke punten
  mensen afspersen en dreigen

  Oplichting en fraude vonnis va

  Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Mijn naam is sylvana 7 jaar lang hebben ze van mijn gepakt uitkering in totaal 16000 euro een vonnis van 2017 wat vervals is heb naar rechtbank gebeld die ken die vonnis niet en is van jaren gelden mijn schuld was 270 naar 7000 gegaan ik ben pas achter gekomen politie gebeld op 22-05-2023 aangifte doen en uwv wacht er op dan worden hun rekeningnummer geblokkeerd omdat er onderzoek komt ik blij maar me geld kan ik fluiten heb review gelezen van mensen en ik dank ze heel graag names mijn nu hopen dat ze worden gepakt kwam door me vakantie geld die nemen ze weer maar als ze dit lezen jullie krijgen geen cent straks viese ratten die kom ik nog wel tegen dan dreig is hun wat ze met mijn doen dan !!!!!

  Sterke punten
  Oplichters,vieze riool raten

  Zwakke punten
  Vies peuken oplichters dieven

  Vervalste Dossier

  Review over Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen

  Als er een betaling is geschiet bij Karremann Gerechtsdeurwaarders Apeldoorn . Dan durft men nog maals het bedrag te laten betalen. Dus hun administratie is niet functioneerbaar om mensen het dubbel te laten betalen.
  Want Valsheid in Geschriften is nog strafbaar ook ook al zijn het nog Gerechtsdeurwaarders.

  Sterke punten
  Dubbele betalingen te laten betaken

  Zwakke punten
  Fraude plegen in hun administratie.
  En niet legimiteren

  Ik voel me opgelicht

  Review over Nova Incasso

  Ik voel me opgelicht. Ik heb mijn stukken online ingestuurd om te bespreken en vervolgens zit ik aan de 100% kosten vast.
  Ze zijn niet bevoegd om naar de rechtbank te gaan. Dus geen deurwaarde in het pakket.
  Ik ben nu verplicht om de 100% te betalen.

  Zwakke punten
  Gevoel van oplichting

  Dubbel beslag WIA z&z LAVG

  Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Waardeloos deurwaarder en onbeschoft
  Op mijn WIA uitkering is een volledig beslag gelegd voor een bedrag van €6500 aan zorg verzekering Z&Z en die was onder van Arkel deurwaarder en die is failliet gegaan LAVG heeft de dossier op gekocht waardoor dubbel beslag is gelegd en die al meer dan dubbel is betaald advocaat in de armen genomen en nog steeds mijn geld niet terug van deze deurwaarder LAVG gewoon een dief

  Sterke punten
  Dreigen en stelen van burgers

  Zwakke punten
  Slechte communicatie en het na leven van afspraken en de menselijke maat is er niet

  Leugenaars

  Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Het blijkt bij LAVG een stelletje leugenaars in Groningen te zitten. Die hun leugens goed weten te vermelden.

  Sterke punten
  Leugens en oplichters daar op Kantoor te zitten