• Vk incasso bluf - Review over VK Incasso

    VK incasso is niemand anders dan Danny Keijzer uit Hollandscheveld, die vanuit de Onderneemtgroep incasso stuurt naar mensen niet betalen, waarmee hij zogenaamd een contract mee heeft afgesloten op agressieve wijze. advies, indien je je genept voelt gewoon nooit betalen en laat je niet bang maken.

    Sterke punten
    sterk punt : oplichting, acquisitie fraude.

    Zwakke punten
    Liegen en bedriegen.

    Door Adriaan op 2 juli 2020 Reageer
  • LAVG weigert al vele jaren om Dossiers samen te voegen. Meldt elke keer 1 aan bij de Rechtbank en blijft op deze manier, eindeloos 'doorexploiteren'. Dwingt tot het overgaan tot betalingsregelingen, die niks aflossen, aangezien bij aflossing van dossier no1, men dossier no2 van de stapel trekt, deze vermeerderen laat bij de Rechtbank, waardoor elke regeling met LAVG dus een spreekwoordelijk 'Breiwerk zonder eind' wordt. LAVG heeft in 2017 een gerechtelijke uitspraak ontvangen die zou moeten leiden tot betaling of inboedelbeslag, echter was ik op deze datum inwonend bij mijn reeds(eind 2019) overleden vader. Het achterbakse feit dat dit bedrijf dus letterlijk heeft gewacht tot mijn vader was overleden, eer men in actie kwam, geeft op zijn zachtst gezegd de onwettige handelswijze van dit malafide bedrijf aan. Tevens, nogmaals dat dit bedrijf, structureel weigert om Dossiers samen te voegen, laat mij de vraag over in hoeverre de LAVG de Rechtbank dus ooit heeft geinformeerd van deze informatie; Een Rechtbank zal immers deze firma gebieden om samen te voegen om op die wijze extra, en onnodige kosten te besparen, hetgeen sneller bijdraagt aan een oplossing. De vraag die bij mij opwelt is:"'Hoe vaak zou de LAVG de rechtbank dus geinformeerd hebben dat het dus niet om 1, maar om meerdere dossiers gaat?". Aangezien een Rechtbank hier wel degelijk tot samenvoeging zal bevelen, is hier toch duidelijk sprake van een Misleiding van de Gerechtsgang in mijn ervaring. Waar kan men terecht voor dit soort onrecht?

    Sterke punten
    Niet!

    Zwakke punten
    -Weigeren samen te voegen waardoor enige, of elke betalingsregeling gewoon nutteloos is; 'Bodemloze put-beleid'. -Malafide handelswijze; Zijn meer geinteresseerd in het maximaal exploiteren, op zelfs de meest ondenkbare wijze! -Weten op een of andere manier, ondanks behoorlijke afbetalingen, de hoofdsom altijd nog te vermeerderen; De originele hoofdsom aan de schuldeiser is inmiddels al láng bereikt, het zijn puur vermeerderingen wat er nu vooral openstaat! -LAVG weigert de Grondwet te respecteren; (Get gaat hier om Menzis Zorgverzekeraar), inzake dat Commerciele Dienstverlening, niet wettelijk verplicht gesteld mag worden; Zolang hun opdrachtgever GEEN getekende contractovereenkomst kan tonen, heeft dit bedrijf éigenlijk geen cent te eisen! (Verwijzing; Jacco Swarts-Bond tegen Overheidszaken tegen VGZ: Is in het gelijk gesteld door Rechtbank Den Haag!).

    Door LAVG-gedupeerde op 19 juni 2020 Reageer
  • Bezoek gehad van een deurwaarder die qua uiterlijk niet zou misstaan bij “opsporing verzocht”! Op aandringen heeft hij zich met tegenzin gelegitimeerd, kwam zonder aankondiging beslag leggen ,hij zei dat ze digitaal alles verstuurd hadden ( niets van waar ) ! Had geen overzicht of vonnis of dergelijke bij zich zelfs geen dossiernummer daarvoor moest deze zwerver naar kantoor bellen ! Deurwaarders kantoor was mijn geheel onbekend , kwamen met een vonnis uit 2011. Bleek in het verleden van een andere deurwaarder geweest te zijn die failliet is gegaan. Dossiers waarschijnlijk opgekocht Door deze mafiosi bende ..het enige wat ze bezitten zijn vonissen en geen betaalgeschiedenis ! Bedrag is sinds vonnis verdubbeld ipv geslonken terwijl er betaald is via loonbedrag vanaf 2013 ! Bedrijf doet geen moeite om zich te verdiepen in de betaalgeschiedenis ..letterlijk mevrouw dat moet u zelf maar uitzoeken ...wij hebben hier een vonnis ! Politie erbij gehaald zegt doodleuk die meneer heeft een vonnis dus hij heeft recht ! Wij kunnen u niet helpen maar u heeft wel gelijk want dit is niet de manier hoe je beslag komt leggen ! Uiteindelijk om verdere problemen te voorkomen het onterechte bedrag aan de deur betaald , ging ook niet vanzelf want meneer had niets bij hem om te betalen ! ( geen pin geen betaalgegevens niets) Op verzoek is alsnog het dossier opgestuurd via mail . Wat blijkt het vonnis was 950,- maar ik moest 1650,- betalen maar niemand kan mij vertellen waar de rest van is ! Ik ga deze oplichters aanklagen !

    Sterke punten
    Liegen

    Zwakke punten
    Onprofessioneel! Zowel aan de deur als telefonisch

    Door M op 5 juni 2020 Reageer
  • LAVG stuurde mijn dochter een brief met een vordering van haar zorgverzekering. In de brief werd verwezen naar een email die ze nooit heeft gehad. Daarnaast ontvingen we de brief 8(!) dagen naar de daarop vermeldde datum en stond er in de brief dat er binnen 5 dagen betaald moest worden. De medewerkster aan de telefoon was zeer onvriendelijk en vertelde mij dat ik maar bij postnl een klacht moest indienen wegens te laat bezorgen. Ze bleef mechanisch herhalen: we kunnen niets doen. Later ontving kik nog een mail met dezelfde strekking. Dit is niet in orde om verschillende redenen: 1) je moet zeker kunnen zijn dat de vordering is ontvangen. Bijv. door emails met leesbevestiging te sturen (de medewerker wist niet eens wat dat is) 2) we hebben corona en de post duurt langer. Eden fatsoenlijk bedrijf houdt hiermee rekening. 3) medewerkers die de telefoon opnemen moeten je echt verder kunnen helpen, niet alleen herhalen dat ze niets kunnen doen voor je.

    Sterke punten
    geen enkele

    Zwakke punten
    onvriendelijk en onprofessioneel; geen probleemoplossend vermogen; geen gevoel voor argumenten; geen weet van technische mogelijkheden

    Door Beate Volker op 3 juni 2020 Reageer
  • Mij zaak liep eerst bij incasso Jan vannim in Amersfoort. Op een dag staat een jongeman aan het begin van de corona lockdown voor mij deur en zegt hij namens Terecht komt maar zelf werkt voor een deurwaarder in Harderwijk. En hij zegt tref een regeling dan komt goed. Voorstel gedaan voor aflossing maar dit was te laag, vervolgens kwamen ze niet met een tegen aanbod. Maar nee hoor kreeg 3 weken later een envelop met een Almeers deurwaarder met een brief van terecht. Ik had inmiddels maar een aflossing gestart van 30 euro pm. Maar afgelopen zaterdag werd er beslag gelegd op mijn rekening, er kon niks worden gevorderd maar wel weer een Xtra rekening van mij bank van 100 euro. Ik ben zelf ondernemer en zal nooit Terecht of een anderen incasseerder gebruiken. Zo aan je centen komen is schandelig en niet humaan. Ook buiten de Cororna tijd is dit niet humaan.

    Sterke punten
    Géén

    Zwakke punten
    Geen communicatie en geen menselijk bedrijf.

    Door Onschuldig op 27 mei 2020 Reageer
  • Mij zaak liep eerst bij incasso Jan vannim in Amersfoort. Op een dag staat een jongeman aan het begin van de corona lockdown voor mij deur en zegt hij namens Terecht komt maar zelf werkt voor een deurwaarder in Harderwijk. En hij zegt tref een regeling dan komt goed. Voorstel gedaan voor aflossing maar dit was te laag, vervolgens kwamen ze niet met een tegen aanbod. Maar nee hoor kreeg 3 weken later een envelop met een Almeers deurwaarder met een brief van terecht. Ik had inmiddels maar een aflossing gestart van 30 euro pm. Maar afgelopen zaterdag werd er beslag gelegd op mijn rekening, er kon niks worden gevorderd maar wel weer een Xtra rekening van mij bank van 100 euro. Ik ben zelf ondernemer en zal nooit Terecht of een anderen incasseerder gebruiken. Zo aan je centen komen is schandelig en niet humaan. Ook buiten de Cororna tijd is dit niet humaan.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Heeft geen eigen enveloppen en personeel. Gebruikt andere deurwaarders omdat ze zelf niet naar buiten durfen ofzo. Drijft in de corona tijd de kosten nog eens 500 euro op. Communiceert niet enige communicatie was een brief met iets vaags erin en dat de kosten weer 147 euro waren gestegen.

    Door Onschuldig op 27 mei 2020 Reageer
  • Mij zaak liep eerst bij incasso Jan vannim in Amersfoort. Op een dag staat een jongeman aan het begin van de corona lockdown voor mij deur en zegt hij namens Terecht komt maar zelf werkt voor een deurwaarder in Harderwijk. En hij zegt tref een regeling dan komt goed. Voorstel gedaan voor aflossing maar dit was te laag, vervolgens kwamen ze niet met een tegen aanbod. Omdat het corona is dacht dat ze misschien ff de vordering stil leggen om de mensen wat adem ruimte te geven. Maar nee hoor kreeg 3 weken later een envelop met een Almeers deurwaarder met een brief van terecht. Ik had inmiddels maar een aflossing gestart van 30 euro pm. Maar afgelopen zaterdag werd er beslag gelegd op mijn rekening, er kon niks worden gevorderd maar wel weer een Xtra rekening van mij bank van 100 euro. Ik ben zelf ondernemer en zal nooit Terecht of een anderen incasseerder gebruiken. Zo aan je centen komen is schandelig en niet humaan. Ook buiten de Cororna tijd is dit niet humaan.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Heeft geen eigen enveloppen en personeel. Gebruikt andere deurwaarders omdat ze zelf niet naar buiten durfen ofzo. Drijft in de corona tijd de kosten nog eens 500 euro op. Communiceert niet enige communicatie was een brief met iets vaags erin en dat de kosten weer 147 euro waren gestegen.

    Door Onschuldig op 27 mei 2020 Reageer
  • Mij zaak liep eerst bij incasso Jan vannim in Amersfoort. Op een dag staat een jongeman aan het begin van de corona lockdown voor mij deur en zegt hij namens Terecht komt maar zelf werkt voor een deurwaarder in Harderwijk. En hij zegt tref een regeling dan komt goed. Voorstel gedaan voor aflossing maar dit was te laag, vervolgens kwamen ze niet met een tegen aanbod. Omdat het corona is dacht dat ze misschien ff de vordering stil leggen om de mensen wat adem ruimte te geven. Maar nee hoor kreeg 3 weken later een envelop met een Almeers deurwaarder met een brief van terecht. Ik had inmiddels maar een aflossing gestart van 30 euro pm. Maar afgelopen zaterdag werd er beslag gelegd op mijn rekening, er kon niks worden gevorderd maar wel weer een Xtra rekening van mij bank van 100 euro. Ik ben zelf ondernemer en zal nooit Terecht of een anderen incasseerder gebruiken. Zo aan je centen komen is schandelig en niet humaan. Ook buiten de Cororna tijd is dit niet humaan.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Heeft geen eigen enveloppen en personeel. Gebruikt andere deurwaarders omdat ze zelf niet naar buiten durfen ofzo. Drijft in de corona tijd de kosten nog eens 500 euro op. Communiceert niet enige communicatie was een brief met iets vaags erin en dat de kosten weer 147 euro waren gestegen.

    Door Onschuldig op 27 mei 2020 Reageer
  • Mij zaak liep eerst bij incasso Jan vannim in Amersfoort. Op een dag staat een jongeman aan het begin van de corona lockdown voor mij deur en zegt hij namens Terecht komt maar zelf werkt voor een deurwaarder in Harderwijk. En hij zegt tref een regeling dan komt goed. Voorstel gedaan voor aflossing maar dit was te laag, vervolgens kwamen ze niet met een tegen aanbod. Omdat het corona is dacht dat ze misschien ff de vordering stil leggen om de mensen wat adem ruimte te geven. Maar nee hoor kreeg 3 weken later een envelop met een Almeers deurwaarder met een brief van terecht. Ik had inmiddels maar een aflossing gestart van 30 euro pm. Maar afgelopen zaterdag werd er beslag gelegd op mijn rekening, er kon niks worden gevorderd maar wel weer een Xtra rekening van mij bank van 100 euro. Ik ben zelf ondernemer en zal nooit Terecht of een anderen incasseerder gebruiken. Zo aan je centen komen is schandelig en niet humaan. Ook buiten de Cororna tijd is dit niet humaan.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Heeft geen eigen enveloppen en personeel. Gebruikt andere deurwaarders omdat ze zelf niet naar buiten durfen ofzo. Drijft in de corona tijd de kosten nog eens 500 euro op. Communiceert niet enige communicatie was een brief met iets vaags erin en dat de kosten weer 147 euro waren gestegen.

    Door Onschuldig op 27 mei 2020 Reageer
  • Een openstaande factuur werd maar niet betaald. Deze incasso heb ik overgedragen aan Smit & Legebeke. Het wordt hier zo professioneel opgepakt. De betaling is nu geregeld en dit had blijkbaar alleen maar gekund door hun service. Werkelijk echt goed.

    Sterke punten
    snelle en goede service.

    Zwakke punten
    Je moet snel je zaak nummer weten.

    Door Arno op 20 mei 2020 Reageer
  • Kreeg een brief dat ze aankwamen. Dag vrij genomen niemand gezien. Staan ze bij het huis van de buren en gooien daar post in de brievenbus zonder envelop

    Sterke punten
    Zijn er niet

    Zwakke punten
    Schijt aan alles...google maar wat een klachten

    Door Pascal op 20 mei 2020 Reageer
  • Een uiterst agressief kantoor, dat (vermoedelijk) vorderingen opkoopt, dat een door mij op basis van gegronde redenen niet betaalde vordering van € 100 weet op te schoppen naar € 1500! Dat continu bankbeslag legt, zeer agressieve en dreigende brieven stuurt en als je laat weten dat je het niet met de vordering / handelwijze eens bent, zich verschuilt achter 'de opdrachtgever'. Zelfs in deze Corona tijd wordt er gewoon nog beslag gelegd op bankrekeningen. Terecht brengt mensen bewust, willens en wetens, in problemen. Argumenten doen er bij Terecht niet toe. Alleen hun woord telt. Dit kantoor moet worden gestopt, zo snel mogelijk. Wie zich hierin herkent, verzoek ik dan ook te reageren op deze review. Zodat we dit kantoor terecht kunnen aanpakken.

    Sterke punten
    Niet te vinden.

    Zwakke punten
    Ze zijn nietsontziende incasaeerders. Elke mores ontbreekt.

    Door AvH op 11 mei 2020 Reageer (1 reactie)
  • Vanaf begin januari zit dit bedrijf achter mij aan, omdat ze denken dat ik een factuur niet zou hebben betaald. Ik heb al meerdere malen aangegeven dat ik reeds betaald heb, ik hiervoor ook de info doorgegeven, zoals datum van betaling, etc. Ze blijven maar door zeuren en dreigen met een dagvaarding. Ik heb aangegeven dat ze dat dan maar vooral moeten doen, dan ben ik eindelijk van dit bedrijf af dat ook NIET aan gesloten is bij een branche vereniging. Ondertussen zijn er wel 10 mails heen en weer gegaan, maar ze willen het niet begrijpen en verschuilen zich achter computersystemen. Ze weten ondertussen dat ik ze bijzonder onprofessioneel vind, ik had ze nog geen een kans gegeven om in actie te komen, voordat ik deze review gaf. Blijkbaar interesseert ze het allemaal niet en willen ze makkelijk geld verdienen met een stukje standaard software die standaard briefjes verstuurd. Ik wil dan ook potentiële nieuwe klanten waarschuwen voor dit bureau, ga hier niet mee in zee. Zoek een bureau die aangesloten is bij een branche vereniging, zodat er nog geen enige controle is bij de werkzaamheden van een incasso bureau.

    Sterke punten
    mailen wel terug, zonder inhoudelijk antwoord

    Zwakke punten
    Kunnen niet luisteren. Het is gewoon zon standaard bureau waar de moelen maar door blijft draaien.

    Door Albert op 9 april 2020 Reageer
  • oplichters - Review over VK Incasso

    wederom lastig gevallen door VK...dreigementen...dat ik toch aan het kortste eind zal trekken......de opdrachtgever ( onderneemtgroep ) is natuurlijk niet bereikbaar. Oh wat wordt het tijd om deze criminele organisatie aan te pakken. Ze toveren allerlei rare bedragen uit de hoge hoed....ondernemers waakt voor deze gasten.....zonde van je energie en geld als je met ze in zee gaat.......dus niet doen...!!!!!

    Sterke punten
    jammer dat er niet de optie van 0 sterren wordt gegeven...die ene ster is echt teveel

    Zwakke punten
    Er zitten daar een stelletje sneue menen op kantoor

    Door Gerjo kuurma op 24 februari 2020 Reageer
  • een bedrijf wat slecht bereikbaar is, willen alleen maar schriftelijke reacties ontvangen maar geven nooit uitleg over hun acties die ze doen. Lijkt mij niet meer dan redelijk dat incasso diensten transparant en eerlijk werken! berekenen dagvaardigings kosten terwijl deze niet uitgedeelt worden heel apart. rond uit afzettende praktijken! Zelfs 1 ster is te veel

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    niet transparant, slecht bereikbaar, agressief in benadering, onvriendelijk

    Door s c op 31 januari 2020 Reageer
  • Wij hadden dispuut met klant. Dit is naar tevredenheid binnen 1 week naar tevredenheid opgelost. Zeer doelgericht en zeer klantgericht.

    Sterke punten
    snel en adequaat

    Zwakke punten
    geen

    Door pvc vloeren op 28 januari 2020 Reageer
  • Wij hadden dispuut met klant. Dit is naar tevredenheid binnen 1 week naar tevredenheid opgelost. Zeer doelgericht en zeer klantgericht.

    Sterke punten
    snel en adequaat

    Zwakke punten
    geen

    Door pvc vloeren op 28 januari 2020 Reageer
  • Stel je terecht deurwaarders netjes in kennis dat je een maandtermijn niet kunt betalen gaan ze gelijk over tot beslag op je inkomen. Berekenen ook nog een beslagvrije voet bestemd voor 1 persoon, terwijl hier 2 mensen van moeten leven. WAARDELOOS!!!!!

    Sterke punten
    geen enkele

    Zwakke punten
    onbeschoft en asociaal

    Door Angelique op 27 januari 2020 Reageer
  • Terwijl je in het ziekenhuis ligt dagen ze je voor de rechter en maken van 1020 euro meer dan 3000 euro Netjes elke maand betaald drie jaar lang Op alle bezwaar wat je maakt lachen ze of reageren totaal niet Loonbeslag leggen ze waardoor je bij de voedselbank terecht komt ook als je de grondslag aanvecht . Vele nachten wakker gelegen, dit heeft mijn genezing geen goed gedaan Bedankt,waren ingediend per post en mail ,niet ontvangen of niet correct ingevuld, zeggen ze dan een dag na het verlopen van te indienen tijd Je moet 1 ster geven maar als het aan mij lag kregen ze er geen een

    Sterke punten
    Totaal geen sterke punten

    Zwakke punten
    Word niet naar je geluisterd ze gaan ervan uit dat je liegt Zakkenvullers Maffia praktijken

    Door leo op 23 januari 2020 Reageer
  • Zeer duidelijke aanmaningsbrief. Snelle reactie of de betaling al gelukt was, heel correct allemaal.

    Sterke punten
    Zie bij reactie

    Zwakke punten
    Geen

    Door H.E.Eerdmans op 6 januari 2020 Reageer
  • Dit bedrijf is echt heel slecht. Ze liegen bedriegen bedonderen en besodemieteren alles en iedereen. Al geruime tijd staat dit bedrijf ongekroond op nummer een als het om klachten en slechte service gaat. Mensen worde bestolen en voor gelogen en bedrogen. ze brengen valse exploten in omloop. na verjaringstermijnen van facturen gaan zij nog lopen innen en op roof en plundertocht wetend dat de oorspronkelijke stukken toch al lang vernietigd zijn weten zij gewoon dat ze gaan winnen en ze hebben schijt aan de wet. het liefste zouden ze de gehele samenleving als moderne terreur organisatie vernietigen. niet voor niets heeft Henk Bos zeer goede contacten met de IS en met onderwereldfiguren. Ga niet met dit bedrijf in zee, ze slepen u graag met uw debiteur mee de afrond in.

    Sterke punten
    geen enkele.

    Zwakke punten
    hun gehersenspoelde medewerkers oplichting fraude firma list & bedrog diefstal heling satans kerk over lijken gaan letterlijk en figuurlijk chantage de geur van zwavelzuur om de medewerkers heen hopen op het eindigen op de brandstapel maar nog te dom om een jerrycan benzine te halen voor de zelf overgieting. aanzetten tot zelfmoord associaal

    Door Bastiaan op 23 november 2019 Reageer
  • Als ondernemer komt het wel eens voor dat een klant niet wilt betalen voor jou service of dienst. Bij dit bedrijf werk de heer S. Een zeer invoelende man die ook weet wat er in de wereld gebeurd. Hij weet op een juiste manier de tegenpartij te benaderen en doet dit zeer professioneel. Niet dat hij 100% altijd zijn gelijk haalt maar deze wijze van zijn goede aanpak spreekt ons als bedrijf zeer aan. Ja je wilt geen vast klant zijn mijn een deurwaarder maar als ik er een nodig hebt dan ga ik naar dit bedrijf en vraag naar deze heer. Super service en zeer attend.

    Sterke punten
    klantvriendelijk goede service daadkrachtig goede resultaten

    Zwakke punten
    ze zijn erg druk dus soms wachten

    Door arno Reijnen op 12 november 2019 Reageer
  • oplichting - Review over VK Incasso

    zelfde ervaring als vorige schrijver...complete oplichterij.Krijg geen antwoord op mijn mail. Wordt na een vage facturering met termijn betaling ( waarvan na een verkoop gesprek ) ook nep....helemaal geen sprake schijnt te zijn... Krijg dan in een keer rare brieven van een vaag incassoburo...telefonisch slecht bereikbaar en 2 keer het bericht dat het telefoonnummer niet bestaat. Nu gaan ze langs komen en moet ik geld klaar leggen...nu ik heb wel wat anders voor ze klaarstaan.....Gewoon oplichters

    Sterke punten
    oplichten

    Zwakke punten
    transparant zijn

    Door Gerjo kuurma op 10 oktober 2019 Reageer (4 reacties)
  • Helaas kan ik Nova Incasso niet aanraden. Ze reageren niet op emails van klanten. Je kan alleen met de secretaresse spreken, want andere medewerkers zijn nooit bereikbaar. Ze vertellen klanten niet hoe de zaak verloopt en wat moet je doen om de zak te sluiten. Dus maanden zitten te wachten. Geen klantengericht bedrijf.

    Door Jane Chuhu op 27 september 2019 Reageer
  • Ze blijven dossiers opnieuw openen en loonbeslagen leggen op continu dezelfde bedragen. Ondertussen al 12.000 euro op loonbeslag betaald. Als je ze belt zijn ze inderdaad niet vriendelijk en ze zijn te beroerd om te helpen. Ik schakel een advocaat in.

    Sterke punten
    Oplichters

    Zwakke punten
    Luisteren

    Door Anoniem op 13 september 2019 Reageer

VergelijkDeurwaarders.nl

Op VergelijkDeurwaarders.nl lees je reviews over alle deurwaarders van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw deurwaarders ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!