Reviews over Deurwaarders


  Liegen - Review over Stam Deurwaarders

  Melding gemaakt van aanmelding schuld hulpverlening. En denken niet mee. Sturen gewoon tekeningen met verhogingen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Prettig contact en goede resultaten - Review over Nova Incasso

  Prettig persoonlijk contact en goed resultaat. Inmiddels hebben ze meerdere dossiers voor ons behandeld en succesvol afgerond. Fijne partij om mee samen te werken en zeker een aanrader.

  Sterke punten
  Communicatie en resultaat

  Lang wachten op je geld - Review over Nova Incasso

  Slecht bedrijf zo besta je niet lang. Geld van mijn debiteur binnen 6 weken geïncasseerd binnen 5/10 werkdagen zou ik betaald worden. Heb er na veel bellen een dikke maand op moeten wachten. Echt waardeloos.. ik zou NIET met deze gasten in zee gaan. Ging om 20k

  Sterke punten
  Hebben ze niet.

  Zwakke punten
  Algemene slechte service. Als ze zo met je omgaan kun je niets goeds meer bedenken.

  Slechtste deurwaarder aller tijden! - Review over Eenmalige Incasso

  Voeren helemaal niks uit van wat ze zeggen te doen, factuur sturen voor dingen die ze helemaal niet uitvoeren. Eigenaar vindt zichzelf iets te geweldig. Tip, nooit een incasso hier laten doen. Geeft alleen maar ergernis en ellende. Waardeloos bedrijf, vraag me echt af of ze bevoegd zijn of deze werkzaamheden uit te mogen voeren.

  Sterke punten
  Hebben ze niet.

  Zwakke punten
  Communicatie, ronduit waardeloos. Factuur sturen voor dingen die ze helemaal niet uitvoeren.

  Waardeloos - Review over Eenmalige Incasso

  Incasso aan hen gegeven, mail bellen nergens komt een antwoord op. En uiteindelijk wel dikke facturen sturen. Laat het voorkomen, volgens mijn advocaat hebben ze geen poot om op te staan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Fraude Lavg bij Menzis/AnderZorg - Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Door LAVG worden fraude gepleegd bij de Zorg verzekering maatschappij gepleegd bij Menzis en AnderZorg waar bij een hacker een vervalste email in omloop heeft weten te brengen van een persoon waar het email nooit en te nimmer heeft bestaan Waar LAVG op doet bezeren is het vervalsen van persoonsgegevens die de hacker doet verspreiden aan het kantore van LAVG te Groningen. Waar aangiften is op Politie.nl en Hulpfraudedisk worden begaan. Waar zelfs bij de betrevende gemeente raad van B&W u een brief naar kunt schrijven dat LAVG via een hacker uw gegevens doet vermelden.

  Sterke punten
  Het vervalsen van persoonsgegevens waarbij een hacker weet te openbaren

  Zwakke punten
  Het vervalsen en vast houden van persoonsgegevens

  Oplichters - Review over Nova Incasso

  Ze nemen je vordering aan geven je zogenaamd allerlei advies. Ze houden je alleen op de hoogte van wat ze zelf kwijt willen niet wat er echt loopt! Dan betaal je als klant de kosten voor de rechtbank en als er dan geschikt wordt voor stopt Nova 6000 in zijn zak en jij als opdrachtgever mag blij zijn met een bedrag van 1.500 euro. Kijk uit mensen nooit zaken doen met deze gasten! Ik blijk niet de enige te zijn!

  Sterke punten
  Dat ze goed kunnen liegen!

  Zwakke punten
  Die zijn er niet ze plakken alles met verzinsels en verdichtsels dicht!

  Minderjarige zoon moet ruim 3300 euro betalen! - Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  exploot ontvangen omdat ene Dirk K. de G. vindt dat hij 3300 euro van onze minderjarige zoon tegoed heeft. De minderjarige zou met een rekeningnummer bij bunq bank (hoe kan dat nou, zonder ID en zonder toestemming ouders) meneer Dirk K. te G. hebben opgelicht. Een PV nummer van de aangifte van Dirk K. krijg ik niet. Politie Eindhoven, waar ik aangifte van ID fraude heb gedaan vraagt hierom, omdat ze de naam van mijn zoon, Dirk K te G. en het bankregeningnummer waarmee de fraude gepleegd zou zijn niet vinden in hun systeem (dat zou wel moeten, als er aangifte is gedaan). LAVG houdt zich van de domme en zegt binnen 14 dagen om mijn verweer te zullen reageren. Verweer? Welnee, ik wijs de claim af! Er is geen bunq rekening op naam van mijn minderjarige zoon. We worden gefopt waar we bij zitten. Toch voor de zekerheid politie en rechtsbijstand ingeschakeld, je weet maar nooit hoe ver ze gaan.

  Zwakke punten
  Geven geen/heel sumier informatie over het dossier. Ik denk dat we worden opgelicht.

  Opgelicht - Review over VK Incasso

  Ik ben ook opgelicht door deze viezerikken weet er iemand wat er gebeurt als je niet betaald want heb nix afgesloten met hun

  Sterke punten
  Mensen oplichten

  Zwakke punten
  Niet

  Frasude plegen bij Rechterlijke dossiers - Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  LAVG te Groningen pleegt fraude door een vervalste Rechterlijke uitspraak, waar een fraude pleger uit Winterswijk waar de persoon zijn eigen familie doet vervalsen bij de Verzekerings Maatschappij Unive, waar de persoon uit Winterswijk bekend sta voor allerlei Freaudes te doen plegen

  Sterke punten
  Fraudes plegen op Rechterlijke Uitspraken te plegen

  Zwakke punten
  Stelen van andere persoonsgegevens en uitkeringen

  Onterecht beslag ver onder beslagvrije voet - Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Leggen beslag op mijn uitkering ver beneden beslagvrije voet. Per 2021 voor lage inkomens 5%.! Beslist niet meer. Pas op met lavg! Maak tezamen een vuist!

  Malafide deurwaarder - Review over Johan van Ras Gerechtsdeurwaarders

  De man overtreedt structureel de wet.. Van dagvaarding tot exploten verprutst deze man. Waardoor de vordering nietig wordt. Benadeeld zowel crediteur als debiteur

  Sterke punten
  Die heeft hij geen

  Zwakke punten
  Volstrekt incompetent en malafide

  BAD CUSTOMER CARE - Review over Rosmalen Nedland

  Send me TUI Bill want me to Pay 1200 for trip I cancelled on time in written , where web site says FREE CANCELLATION , Guy on Phone have no manner to talk at all , first he didnt want to talk later he talk like Gangster .Harrasing on top .

  Sterke punten
  nothing so far

  Zwakke punten
  NO Manner to talk at all , talk like Gangster .

  Oplichters die de grenzen van de wet opzoeken - Review over VK Incasso

  VK Incasso is een oplichtersbende. Het is jammer dat hier niks aan gedaan wordt.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Dit soort mensen maakt misbruik van de crisis en ondernemers

  Slecht en onvriendelijk - Review over Smolders Gerechtsdeurwaarders

  Deze deurwaarder is erg onvriendelijk ik vroeg hem naar eenzaak hij zij gelijk bedrag is te laag neem ik niet in behandeling toen ik vroeg of ik eerst me verhaal kon doen voor hij zou zegen dat hij het niet in behandeling zo nemen zij hij niks meer toen ik vroeg bent u er nog zij hij ik was toch duidelijk ik neem t niet in behandeling dat is me recht daar had meneer natuurlijk gelijk in dat is zijn recht maar hij was echt zo onvriendelijk dat vind ik echt niet netjes

  Sterke punten
  Dat heb ik in het gesprek niet kunnen beoordelen

  Zwakke punten
  Hij is echt heel onvriendelijk laat je niet eerst je verhaal doen maar praat gelijk heel onvriendelijk

  Gedupeerd door ACCS criminele medewerkers - Review over ACCS Incasso & Gerechtsdeurwaarders

  Ook wij hebben met deze klote bedrijf te maken. Ondanks onze telefonisch en email contacten hebben zij ons zonder onze mede weten voor de rechter gedaagd en veroordeeld voor een aanschaf van een scooter dat door een andere persoon is online besteld en ergens anders is opgehaald. Mijn naam is alleen gebruikt als afleveradres en op mijn adres is nooit een scooter besteld. En i.p.v. de koper voor de rechter uitdagen gebruikte ACCS mijn naam om een zaak te winnen. Deze werkwijze blijkt nu dat reeds eerder te zijn gebruikt bij andere gedupeerden en dit is buitengewoon onacceptabel en onwettig. Ik ga vandaag een advocaat op deze zaak zetten om deze onrecht aan te vechten.

  Sterke punten
  Liggen en kop in zant steken.

  Zwakke punten
  Liegen en boel verdraaien om geld binnen te harken

  Onbegrijpelijk - Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Ik heb een aanmaning gekregen van LAVG betreffende een zaak die ik gewonnen had middels Pay Pal.\\r\\nIn begin dit jaar heeft Pay Pal alles voor mij geregeld, ik had betaald middels Pay Pal en Pay Pal stelde mij in mijn gelijk en deed de zaak in mijn voordeel af.\\r\\nNu krijg ik dus een dreigbrief LAVG.\\r\\nHun opdrachtgever is online gezondheid en media B.V. \\r\\nDit ondanks dit bedrijf niet te bereiken is of ik 175 euro wil betalen.

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Oplichters.

  Handelen van LAVG is onwettig! - Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Lavg heeft me een schuld aangesmeerd van 1300 euro. Oorspronkelijke rekening g was 75 euro en betaald in 2008! In 2019 leggen ze beslag op mijn inkomen en tikken effe 1300 euro af in het totaal en zijn nog steeds aan het afschrijven door beslag. Ze blijven gewoon doorgaan. Geen waarschuwingsbrief gehad en 10 jaar niets gehoord. De zogenaamde opdrachtgever zoals vermeld op het exploot en ingeschreven op het adres zoals vermeld op het exploot weet van niets! Hij heeft dat schriftelijk bevestigd aan LAVG dat hij die opdracht niet heeft gegeven. Ze buitengewoon doorgaan met beslag leggen, geloof dat er nu 1450 euro door ze gevorderd is. Dat is onwettig. Tijd dat de politiek en media dit oppikt en LAVG strafrechterlijk vervolgd wordt vanwege onwettige handelen. Denk dat het tijd wordt dat dit zeer snel wordt opgepikt in de politiek. Mensen, schrijf de tweede kamer aan als je kunt aantonen dat ze onwettig handelen, zodat ze aangepakt worden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Liegen over opdrachtgever Extra kosten betekenen Eindeloos door blijven incasseren boven de som die ze vast gesteld hebben. Belangrijke voet negeren. Niet reageren op klachten Bewust hele hoge berekenen die niet gemaakt zijn Handelen in strijd met de regels voor gerechtseurwaarders. Een rekening van 75 euro verhogen naar 1300 euro, terwijl ze eerst toezeggen dat de vordering vervalt, omdat die als betaald is. Zij moeten echt aangepakt worden voor machtsmisbruik en onwettig handelen in strijd met de regels voor gerechtseurwaarders.

  Dieven - Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Ze zijn dieven. Schuld van € 190 euro tot $1000 binnen 2 maanden.

  Zwakke punten
  Ze zijn dieven. Schuld van €190 opgelopen tot € 1000 binnen 2 maanden, al die zonder waarschuwingsbrief.

  Klachten LAVG - Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  ik heb een slechte ervaring met LAVG, ze hebben mij dieper in de schulden gebracht dan dat ik in feite zat oplichters

  Sterke punten
  LAVG zijn gewoon oplichters

  Zwakke punten
  Denk dat ze mensen alleen maar oplichten daar geen goed woord voor over

  Goed geregeld - Review over Nova Incasso

  Zelf 6 maanden bezig geweest mijn geld te innen bij 24 care, Nova heeft het binnen twee maanden voor mij geregeld. Ik zeg prima bedrijf.

  Sterke punten
  Kreeg elke keer keurig een up-date

  Vervalste Exploot plaatsen - Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  Als u wilt weten of de exploot wel is uitgevoerd, dan kunt u op 2 manieren er achter komen.\\r\\nDe eerste is achter halen of de exploot is aangegeven in weer.rechtspraak.nl\\r\\n\\r\\nDe tweede is een brief sturen aan de betrevende rechtbank in uw regio.\\r\\n\\r\\nWant meen gooit ook met de pet er naar bij de Gerechtsdeurwaarders

  Sterke punten
  Leugen en plaatsen van vervalste exploots in omloop brengen

  Zwakke punten
  Liegen en bedriegen

  ik vind hetop lichterij - Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

  die gehandteerd wordt terwijl alles is vol dan tot op de laaste cent toe --en dn nog een keer geld vangen voor tele2moesst betalen €319 aan die lvg

  Sterke punten
  dat ze boel op lichten en het bedrag niet aan tele2over maken en mij weer geld uit me zak kloppen

  Zwakke punten
  dat er een klacht naar de gerechts deur waarders gaat in amstrdam

  Vak incasso - Review over VK Incasso

  Oplichters geen woorden hier voor ! Twee aanmaningen per e-mail, een ontbreekt in mijn e-mail box ,per post een aanmaning van €532,00 ! Dit moet stopen gaat iemand deze oplichter gedoe bij de justitie aanmelden ? Ik heb aan hun “WhatsApp contact “ een woord gestuurd “ OPLICHTERS !”

  Sterke punten
  Jammer dat ze geen 0 sterren hier hebben of min 100 zou beter zijn

  Zwakke punten
  Zwakker dan oplichters en misbruikers van kleine ondernemers, eerlijke hard werkende mensen kan niet zijn .

  Onderneemt groep zijn oplichters - Review over VK Incasso

  Mijn ervaring is dat de onderneemtgroep groep een verhaal aan de telefoon aansmeert en vervolgens begin te dreigen met incassokosten. Op een dag krijg ik meer dan 10 berichten binnen van deze mensen.

  Zwakke punten
  Het zijn regelrechte oplichters.