Terecht Deurwaarders Reviews

 • Ik had aan het begin van het jaar zelf dat er veel posten openstonden die mij moesten betalen en pas na 4 maanden over de brug kwamen. Begreep daarom ergens nog wel dat een bedrag van €35,00 uiteindelijk €95,50 werd, maar dat is slechts het begin. Uiteindelijk krijg ik een rekening van €218,68. Dit betaal ik en het moet aan mijn aandacht zijn ontsnapt, heb simpelweg de brief niet gezien, maar alsnog is het naar de rechter gestuurd.
  Dan komt dit als volgt naar voren.
  Hoofdsom 95,50
  Rente. 1,75
  Proceskosten 244,18
  Nasalaris. 18,00

  Subtotaal. 359,43
  In mindering/voldaan 218,68

  Saldo. 140,75 te betalen binnen 7 dagen

  Hoe kan dit? Heb gewoon dus voor het naar de rechter ging al meer betaald dan het totale bedrag???

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Belachelijke praktijken om mensen in de schulden te houden of krijgen

  Door MK op 22 augustus 2019 Reageer
 • Ik had een vordering op een debiteur die maar niet wou betalen. Uiteindelijk is Terecht deurwaarders in gesprek gegaan met de debiteur. Het bleek dat er meerdere schulden waren. Door een betalingsregeling te treffen is deze zaak alsnog betaald.

  Sterke punten
  Communicatie, service, kosten, snelheid

  Zwakke punten
  Geen

  Door Willem Bos op 1 augustus 2019 Reageer
 • Heb een zaak lopen bij dit bedrijf van een niet betalende debiteur. Wordt niet op de hoogte gehouden van de gang van zaken en moet zelf iedere keer vragen om een update.
  Er schijnt een betalingsregeling te zijn afgesproken waar ik niet van in kennis ben gesteld. Er worden eerst allerlei beloftes gedaan over winkel leeghalen en dan is het ineens weer heel erg moeilijk omdat het een eenmanszaak is.
  Terwijl de winkel dus nog gewoon open is.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  onprofessioneel en arrogante toon van communiceren tijdens de mailwisseling. Elke keer wordt er iets anders gezegd.

  Door Bea Hansma op 1 juli 2019 Reageer
 • Vandaag een exploot mogen ontvangen van deze deurwaarder.

  Het blijkt dat een bedrijf een factuur probeerde te incasseren op een heel oud adres (zakelijk). Het incassobureau heeft niet getracht mij te contacteren via mail/telefoon, en wel brieven gestuurd volgens dossier naar het oude adres.

  Er zat een brief bij die schijnbaar van het incassobureau is maar geen eigen logo voert, daar in tegen gebruikt het incasso bureau het logo van TerechtDeurwaarders, wat natuurlijk niet is toegestaan, hieruit lijkt het alsof het deurwaarders kantoor dit verstuurt heeft.

  Maar goed, exploot ontvangen, uiteraard moet de factuur betaald worden, helaas worden er in het dossier 5 verschillende bedragen genoemd, en klopt de eind opsomming niet, valt veel lager uit dan betaald moeten worden. Verder kom ik zelfs facturen tegen van andere bedrijven dan de mijne, wat een behoorlijke schending is van de AVG. Bij het bellen naar dit bedrijf erkennen ze wel de fout en noemen ze dit "Slordig"; Echter is het hele dossier een rommel en totaal niet rechtsgeldig meer, hhet enigste antwoord wat ik krijg daarop is: Verteld u het dan maar aan de rechter.

  Dit bedrijf heeft zijn dossiers absoluut niet op orde, en maakt zelfs grove fouten door andere gegevens van bedrijven in een dossier te proppen.

  Ik weet nu in ieder geval dat er een bedrijf nog een schuld heeft en wie en waar dit vandaan komt.

  Sterke punten
  Niet kunnen vinden, incasseren op welke manier dan ook lijkt toegestaan bij het concern.

  Zwakke punten
  Dossiers niet op orde, 1 grote puinbak en totaal niet duidelijk. Onjuiste bedragen en gegevens van derden in blijkgelijk mijn dossier.

  Door Tim op 30 mei 2019 Reageer

Bezoek Terecht Deurwaarders

Schrijf je eigen reviewVergelijkDeurwaarders.nl

Op VergelijkDeurwaarders.nl lees je reviews over alle deurwaarders van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw deurwaarders ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Deurwaarders