Gerechtsdeurwaarders - LAVG Gerechtsdeurwaarders

Gerechtsdeurwaarders LAVG Reviews

  • Dit bedrijf is echt heel slecht. Ze liegen bedriegen bedonderen en besodemieteren alles en iedereen. Al geruime tijd staat dit bedrijf ongekroond op nummer een als het om klachten en slechte service gaat. Mensen worde bestolen en voor gelogen en bedrogen. ze brengen valse exploten in omloop. na verjaringstermijnen van facturen gaan zij nog lopen innen en op roof en plundertocht wetend dat de oorspronkelijke stukken toch al lang vernietigd zijn weten zij gewoon dat ze gaan winnen en ze hebben schijt aan de wet. het liefste zouden ze de gehele samenleving als moderne terreur organisatie vernietigen. niet voor niets heeft Henk Bos zeer goede contacten met de IS en met onderwereldfiguren. Ga niet met dit bedrijf in zee, ze slepen u graag met uw debiteur mee de afrond in.

    Sterke punten
    geen enkele.

    Zwakke punten
    hun gehersenspoelde medewerkers
    oplichting
    fraude
    firma list & bedrog
    diefstal
    heling
    satans kerk
    over lijken gaan letterlijk en figuurlijk
    chantage
    de geur van zwavelzuur om de medewerkers heen
    hopen op het eindigen op de brandstapel maar nog te dom om een jerrycan benzine te halen voor de zelf overgieting.
    aanzetten tot zelfmoord
    associaal

    Door Bastiaan op 23 november 2019 Reageer
  • Wat een ellende zooitje daar. Ze hadden loonbedrag gelegd via mijn werkgever, ze hebben te veel geld ontvangen en moeten zij mij terug betalen. Inmiddels zijn we drie weken verder en er is nog steeds geen geld terug gestort. Het gaat om een bedrag van 614, wanneer je naar lavg gebeld zeggen zei ligt bij de boekhouder en de boekhouder kan niet vertellen wanneer het geld terug word gestort.

    Echt een ellendige zooitje daar bah bah.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Veel

    Door Sjan op 2 september 2019 Reageer
  • LAVG uit Groningen plegen vervalste exploot in omloop te doen brengen
    Waar vele gedupeerde mensen slachtoffer van worden.
    Omdat LAVG de Gerechtshoven doen vervalsen door middel van Fraude Exoots in omloop te brengen
    Maar zelf zijn zij gedagvaard door het dossier ECLI :GHAMS: 2018

    Sterke punten
    Vervalsen van rechterlijke exploten

    Zwakke punten
    Nooit gehoord van de Legimitatie wet

    Door Gedupeerde op 15 augustus 2019 Reageer
  • Heeft ons gedreigd een rechtzaak te beginnen na een aanmaning rekening van iemand anders.
    Dus fout geleverd wel op mijn naam omdat ik op moment van opstellen brief de nieuwe eigenaar was van het huis op dat adres.
    Alles aangetoond dat deze niet voor ons bestemd was.
    Wat denken jullie nog geen excuus helemaal niets!

    Waardeloze mensen kruipen ze in een hoek.
    Doe je werk fatsoenlijk of ga terug naar school!

    En achterlijk bedrijf schooiers!

    Elshout

    Sterke punten
    helemaal niets

    Zwakke punten
    alles durven fouten niet toe te geven

    Door elshout op 15 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Er ligt dus beslag op mijn inkomen AOW nu ben ik er achter gekomen dat het van de ANWB is nou dat klopt niet er werd gezegd is van 2009 ik in de mails kijken ja hoor schijnt het van mijn exvriend te zijn denk je van hem af te zijn moet ik betalen voor hem we hadden beiden onze schulden en niet getrouwd en niet samenwoonden.

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    Zomaar op ander naam laten betalen niet kijken of het wel klopt

    Door Brouwer op 22 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • helpen niet bij het oplossen

    Sterke punten
    zijn daar niet

    Door m van der l op 13 maart 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Had de beslag vrije voet laten berekenen eerst alleen mijn inkomen later weer niet goed moet zijn 1149 hun zeggen 1029. Maar het rare is kreeg de beslag een dag later komter iemand aan de deur van hen met een rechterlijk bevel ik zei nou dat kan niet ligt al beslag. Dit is een oudere van 2010 zat in de schuldsanering klopt ook niet weer ee n paar dagen later was het weer van een ander heb anwb gebeld en had geen schuld zo kom ok weer in de pro blenen

    Sterke punten
    niks

    Zwakke punten
    geen juiste berekening

    Door Brouwer op 3 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Helaas is samenwerken met LAVG een groot probleem. Een deugdelijk onderbouwd betalingsvoorstel wordt bij LAVG altijd afgewezen als dit geen 100% regeling is. Zij geven dan aan dat cliënte niet akkoord gaat. Navraag (bij bijvoorbeeld Ziggo) levert dan op dat er helemaal geen contact geweest is. Dit is al talloze malen zo gegaan.
    Daarnaast is communiceren voor enkele medewerkers van LAVG ook een lastig dingetje. Correspondentie van het zogenaamde contact met cliënte is niet beschikbaar (nee dat is logisch want er was geen contact) maar vriendelijkheid is er ook niet bepaald. Kan dit beleid echt niet anders en wat vriendelijker?

    Sterke punten
    Beantwoording van vragen/voorstellen is er altijd

    Zwakke punten
    Zie review:

    - Zeer onvriendelijk
    - Niet eerlijk
    - Niet meewerkend en kijkend naar situatie klant

    Door J.Boterman op 21 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik had vandaag gebeld en kreeg meteen een grote bek van zo een medewerker alleen omdat ik zei dat ik ziggo al een langere tijd geleden heb afgezegd, en uit goed fatsoen belde ik omdat mijn administratie door elkaar lag en kreeg je moet betalen anders dit en dat het is een boevenbende

    Sterke punten
    grote mond hebben

    Zwakke punten
    alles is zwak bij die boeven bende

    Door mark op 23 oktober 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Die deurwaarders bij de LAVG zijn de grootste boeven die er zijn.Mensen die het al zo moeilijk hebben om rond te komen jagen ze nog meer in de schulden.Zichzelf verijken daar zijn ze goed in.Hufters dat het zijn!
    En netjes te woord staan doen ze niet, een grote mond kan je krijgen.
    Opruimen deze onverlaten!

    Sterke punten
    0,00

    Zwakke punten
    Mensen nog meer in de schulden duwen door hun wanpraktijken.

    Door Lady op 26 september 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Gerechtsdeurwaarders LAVG

Schrijf je eigen review



VergelijkDeurwaarders.nl

Op VergelijkDeurwaarders.nl lees je reviews over alle deurwaarders van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw deurwaarders ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Deurwaarders