Gerechtsdeurwaarders - LAVG Gerechtsdeurwaarders

Gerechtsdeurwaarders LAVG Reviews

  • LAVG Groningen kan het niet laten om telkens mensen blijven te vervalsen waar zij hun niet kunnen los laten en de burger lastig blijven vallen. Helpen graag oplichters om bij anderen te bestelen. Waar de Oplichter alles vervalst zelfs het vervalsen van rechterlijke uitspraken doet plegen. Blijkt LAVG te Groningen graag deze oplichters doen helpen.

    Sterke punten
    Het vervalsen van Burgers

    Zwakke punten
    Het niet legimiteren

    Door Gedupeerde op 8 augustus 2020 Reageer
  • LAVG weigert al vele jaren om Dossiers samen te voegen. Meldt elke keer 1 aan bij de Rechtbank en blijft op deze manier, eindeloos 'doorexploiteren'. Dwingt tot het overgaan tot betalingsregelingen, die niks aflossen, aangezien bij aflossing van dossier no1, men dossier no2 van de stapel trekt, deze vermeerderen laat bij de Rechtbank, waardoor elke regeling met LAVG dus een spreekwoordelijk 'Breiwerk zonder eind' wordt. LAVG heeft in 2017 een gerechtelijke uitspraak ontvangen die zou moeten leiden tot betaling of inboedelbeslag, echter was ik op deze datum inwonend bij mijn reeds(eind 2019) overleden vader. Het achterbakse feit dat dit bedrijf dus letterlijk heeft gewacht tot mijn vader was overleden, eer men in actie kwam, geeft op zijn zachtst gezegd de onwettige handelswijze van dit malafide bedrijf aan. Tevens, nogmaals dat dit bedrijf, structureel weigert om Dossiers samen te voegen, laat mij de vraag over in hoeverre de LAVG de Rechtbank dus ooit heeft geinformeerd van deze informatie; Een Rechtbank zal immers deze firma gebieden om samen te voegen om op die wijze extra, en onnodige kosten te besparen, hetgeen sneller bijdraagt aan een oplossing. De vraag die bij mij opwelt is:"'Hoe vaak zou de LAVG de rechtbank dus geinformeerd hebben dat het dus niet om 1, maar om meerdere dossiers gaat?". Aangezien een Rechtbank hier wel degelijk tot samenvoeging zal bevelen, is hier toch duidelijk sprake van een Misleiding van de Gerechtsgang in mijn ervaring. Waar kan men terecht voor dit soort onrecht?

    Sterke punten
    Niet!

    Zwakke punten
    -Weigeren samen te voegen waardoor enige, of elke betalingsregeling gewoon nutteloos is; 'Bodemloze put-beleid'. -Malafide handelswijze; Zijn meer geinteresseerd in het maximaal exploiteren, op zelfs de meest ondenkbare wijze! -Weten op een of andere manier, ondanks behoorlijke afbetalingen, de hoofdsom altijd nog te vermeerderen; De originele hoofdsom aan de schuldeiser is inmiddels al láng bereikt, het zijn puur vermeerderingen wat er nu vooral openstaat! -LAVG weigert de Grondwet te respecteren; (Get gaat hier om Menzis Zorgverzekeraar), inzake dat Commerciele Dienstverlening, niet wettelijk verplicht gesteld mag worden; Zolang hun opdrachtgever GEEN getekende contractovereenkomst kan tonen, heeft dit bedrijf éigenlijk geen cent te eisen! (Verwijzing; Jacco Swarts-Bond tegen Overheidszaken tegen VGZ: Is in het gelijk gesteld door Rechtbank Den Haag!).

    Door LAVG-gedupeerde op 19 juni 2020 Reageer
  • Bezoek gehad van een deurwaarder die qua uiterlijk niet zou misstaan bij “opsporing verzocht”! Op aandringen heeft hij zich met tegenzin gelegitimeerd, kwam zonder aankondiging beslag leggen ,hij zei dat ze digitaal alles verstuurd hadden ( niets van waar ) ! Had geen overzicht of vonnis of dergelijke bij zich zelfs geen dossiernummer daarvoor moest deze zwerver naar kantoor bellen ! Deurwaarders kantoor was mijn geheel onbekend , kwamen met een vonnis uit 2011. Bleek in het verleden van een andere deurwaarder geweest te zijn die failliet is gegaan. Dossiers waarschijnlijk opgekocht Door deze mafiosi bende ..het enige wat ze bezitten zijn vonissen en geen betaalgeschiedenis ! Bedrag is sinds vonnis verdubbeld ipv geslonken terwijl er betaald is via loonbedrag vanaf 2013 ! Bedrijf doet geen moeite om zich te verdiepen in de betaalgeschiedenis ..letterlijk mevrouw dat moet u zelf maar uitzoeken ...wij hebben hier een vonnis ! Politie erbij gehaald zegt doodleuk die meneer heeft een vonnis dus hij heeft recht ! Wij kunnen u niet helpen maar u heeft wel gelijk want dit is niet de manier hoe je beslag komt leggen ! Uiteindelijk om verdere problemen te voorkomen het onterechte bedrag aan de deur betaald , ging ook niet vanzelf want meneer had niets bij hem om te betalen ! ( geen pin geen betaalgegevens niets) Op verzoek is alsnog het dossier opgestuurd via mail . Wat blijkt het vonnis was 950,- maar ik moest 1650,- betalen maar niemand kan mij vertellen waar de rest van is ! Ik ga deze oplichters aanklagen !

    Sterke punten
    Liegen

    Zwakke punten
    Onprofessioneel! Zowel aan de deur als telefonisch

    Door M op 5 juni 2020 Reageer
  • LAVG stuurde mijn dochter een brief met een vordering van haar zorgverzekering. In de brief werd verwezen naar een email die ze nooit heeft gehad. Daarnaast ontvingen we de brief 8(!) dagen naar de daarop vermeldde datum en stond er in de brief dat er binnen 5 dagen betaald moest worden. De medewerkster aan de telefoon was zeer onvriendelijk en vertelde mij dat ik maar bij postnl een klacht moest indienen wegens te laat bezorgen. Ze bleef mechanisch herhalen: we kunnen niets doen. Later ontving kik nog een mail met dezelfde strekking. Dit is niet in orde om verschillende redenen: 1) je moet zeker kunnen zijn dat de vordering is ontvangen. Bijv. door emails met leesbevestiging te sturen (de medewerker wist niet eens wat dat is) 2) we hebben corona en de post duurt langer. Eden fatsoenlijk bedrijf houdt hiermee rekening. 3) medewerkers die de telefoon opnemen moeten je echt verder kunnen helpen, niet alleen herhalen dat ze niets kunnen doen voor je.

    Sterke punten
    geen enkele

    Zwakke punten
    onvriendelijk en onprofessioneel; geen probleemoplossend vermogen; geen gevoel voor argumenten; geen weet van technische mogelijkheden

    Door Beate Volker op 3 juni 2020 Reageer
  • Kreeg een brief dat ze aankwamen. Dag vrij genomen niemand gezien. Staan ze bij het huis van de buren en gooien daar post in de brievenbus zonder envelop

    Sterke punten
    Zijn er niet

    Zwakke punten
    Schijt aan alles...google maar wat een klachten

    Door Pascal op 20 mei 2020 Reageer
  • Terwijl je in het ziekenhuis ligt dagen ze je voor de rechter en maken van 1020 euro meer dan 3000 euro Netjes elke maand betaald drie jaar lang Op alle bezwaar wat je maakt lachen ze of reageren totaal niet Loonbeslag leggen ze waardoor je bij de voedselbank terecht komt ook als je de grondslag aanvecht . Vele nachten wakker gelegen, dit heeft mijn genezing geen goed gedaan Bedankt,waren ingediend per post en mail ,niet ontvangen of niet correct ingevuld, zeggen ze dan een dag na het verlopen van te indienen tijd Je moet 1 ster geven maar als het aan mij lag kregen ze er geen een

    Sterke punten
    Totaal geen sterke punten

    Zwakke punten
    Word niet naar je geluisterd ze gaan ervan uit dat je liegt Zakkenvullers Maffia praktijken

    Door leo op 23 januari 2020 Reageer
  • Dit bedrijf is echt heel slecht. Ze liegen bedriegen bedonderen en besodemieteren alles en iedereen. Al geruime tijd staat dit bedrijf ongekroond op nummer een als het om klachten en slechte service gaat. Mensen worde bestolen en voor gelogen en bedrogen. ze brengen valse exploten in omloop. na verjaringstermijnen van facturen gaan zij nog lopen innen en op roof en plundertocht wetend dat de oorspronkelijke stukken toch al lang vernietigd zijn weten zij gewoon dat ze gaan winnen en ze hebben schijt aan de wet. het liefste zouden ze de gehele samenleving als moderne terreur organisatie vernietigen. niet voor niets heeft Henk Bos zeer goede contacten met de IS en met onderwereldfiguren. Ga niet met dit bedrijf in zee, ze slepen u graag met uw debiteur mee de afrond in.

    Sterke punten
    geen enkele.

    Zwakke punten
    hun gehersenspoelde medewerkers oplichting fraude firma list & bedrog diefstal heling satans kerk over lijken gaan letterlijk en figuurlijk chantage de geur van zwavelzuur om de medewerkers heen hopen op het eindigen op de brandstapel maar nog te dom om een jerrycan benzine te halen voor de zelf overgieting. aanzetten tot zelfmoord associaal

    Door Bastiaan op 23 november 2019 Reageer
  • Wat een ellende zooitje daar. Ze hadden loonbedrag gelegd via mijn werkgever, ze hebben te veel geld ontvangen en moeten zij mij terug betalen. Inmiddels zijn we drie weken verder en er is nog steeds geen geld terug gestort. Het gaat om een bedrag van 614, wanneer je naar lavg gebeld zeggen zei ligt bij de boekhouder en de boekhouder kan niet vertellen wanneer het geld terug word gestort. Echt een ellendige zooitje daar bah bah.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Veel

    Door Sjan op 2 september 2019 Reageer
  • LAVG uit Groningen plegen vervalste exploot in omloop te doen brengen Waar vele gedupeerde mensen slachtoffer van worden. Omdat LAVG de Gerechtshoven doen vervalsen door middel van Fraude Exoots in omloop te brengen Maar zelf zijn zij gedagvaard door het dossier ECLI :GHAMS: 2018

    Sterke punten
    Vervalsen van rechterlijke exploten

    Zwakke punten
    Nooit gehoord van de Legimitatie wet

    Door Gedupeerde op 15 augustus 2019 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Heeft ons gedreigd een rechtzaak te beginnen na een aanmaning rekening van iemand anders. Dus fout geleverd wel op mijn naam omdat ik op moment van opstellen brief de nieuwe eigenaar was van het huis op dat adres. Alles aangetoond dat deze niet voor ons bestemd was. Wat denken jullie nog geen excuus helemaal niets! Waardeloze mensen kruipen ze in een hoek. Doe je werk fatsoenlijk of ga terug naar school! En achterlijk bedrijf schooiers! Elshout

    Sterke punten
    helemaal niets

    Zwakke punten
    alles durven fouten niet toe te geven

    Door elshout op 15 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Er ligt dus beslag op mijn inkomen AOW nu ben ik er achter gekomen dat het van de ANWB is nou dat klopt niet er werd gezegd is van 2009 ik in de mails kijken ja hoor schijnt het van mijn exvriend te zijn denk je van hem af te zijn moet ik betalen voor hem we hadden beiden onze schulden en niet getrouwd en niet samenwoonden.

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    Zomaar op ander naam laten betalen niet kijken of het wel klopt

    Door Brouwer op 22 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • helpen niet bij het oplossen

    Sterke punten
    zijn daar niet

    Door m van der l op 13 maart 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Had de beslag vrije voet laten berekenen eerst alleen mijn inkomen later weer niet goed moet zijn 1149 hun zeggen 1029. Maar het rare is kreeg de beslag een dag later komter iemand aan de deur van hen met een rechterlijk bevel ik zei nou dat kan niet ligt al beslag. Dit is een oudere van 2010 zat in de schuldsanering klopt ook niet weer ee n paar dagen later was het weer van een ander heb anwb gebeld en had geen schuld zo kom ok weer in de pro blenen

    Sterke punten
    niks

    Zwakke punten
    geen juiste berekening

    Door Brouwer op 3 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Helaas is samenwerken met LAVG een groot probleem. Een deugdelijk onderbouwd betalingsvoorstel wordt bij LAVG altijd afgewezen als dit geen 100% regeling is. Zij geven dan aan dat cliënte niet akkoord gaat. Navraag (bij bijvoorbeeld Ziggo) levert dan op dat er helemaal geen contact geweest is. Dit is al talloze malen zo gegaan. Daarnaast is communiceren voor enkele medewerkers van LAVG ook een lastig dingetje. Correspondentie van het zogenaamde contact met cliënte is niet beschikbaar (nee dat is logisch want er was geen contact) maar vriendelijkheid is er ook niet bepaald. Kan dit beleid echt niet anders en wat vriendelijker?

    Sterke punten
    Beantwoording van vragen/voorstellen is er altijd

    Zwakke punten
    Zie review: - Zeer onvriendelijk - Niet eerlijk - Niet meewerkend en kijkend naar situatie klant

    Door J.Boterman op 21 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • ik had vandaag gebeld en kreeg meteen een grote bek van zo een medewerker alleen omdat ik zei dat ik ziggo al een langere tijd geleden heb afgezegd, en uit goed fatsoen belde ik omdat mijn administratie door elkaar lag en kreeg je moet betalen anders dit en dat het is een boevenbende

    Sterke punten
    grote mond hebben

    Zwakke punten
    alles is zwak bij die boeven bende

    Door mark op 23 oktober 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Die deurwaarders bij de LAVG zijn de grootste boeven die er zijn.Mensen die het al zo moeilijk hebben om rond te komen jagen ze nog meer in de schulden.Zichzelf verijken daar zijn ze goed in.Hufters dat het zijn! En netjes te woord staan doen ze niet, een grote mond kan je krijgen. Opruimen deze onverlaten!

    Sterke punten
    0,00

    Zwakke punten
    Mensen nog meer in de schulden duwen door hun wanpraktijken.

    Door Lady op 26 september 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Gerechtsdeurwaarders LAVG

Schrijf je eigen review



VergelijkDeurwaarders.nl

Op VergelijkDeurwaarders.nl lees je reviews over alle deurwaarders van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw deurwaarders ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!