Reviews van deze auteur

Fraude Karreman Gerechtsdeurwa

Review over Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen

Het blijkt dat de Gerechtsdeurwaarder Karreman graag mensen doet vervalsen. Als her Energie Bedrijf van Welkom Energie in 2021 is Faissement is verklaard door de Rechtbank Midden Nederland al Karreman zo weet te vervalsen blijkt dat ook nog de Rechtbank wordt vervalst door een vervalste rechtspraak te plegen door een beslaglegging te plegen in 2022 voor Welkom Energie
Dit betekend dat Karreman uit Apeldoorn zijn leugens eb fraude pleegd voor een Faissament Energie bedrijf

Sterke punten
Fraude plegen op persoons gegevens

Vervalste Dossier

Review over Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen

Als er een betaling is geschiet bij Karremann Gerechtsdeurwaarders Apeldoorn . Dan durft men nog maals het bedrag te laten betalen. Dus hun administratie is niet functioneerbaar om mensen het dubbel te laten betalen.
Want Valsheid in Geschriften is nog strafbaar ook ook al zijn het nog Gerechtsdeurwaarders.

Sterke punten
Dubbele betalingen te laten betaken

Zwakke punten
Fraude plegen in hun administratie.
En niet legimiteren

Fraude Lavg bij Menzis/AnderZorg

Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

Door LAVG worden fraude gepleegd bij de Zorg verzekering maatschappij gepleegd bij Menzis en AnderZorg waar bij een hacker een vervalste email in omloop heeft weten te brengen van een persoon waar het email nooit en te nimmer heeft bestaan
Waar LAVG op doet bezeren is het vervalsen van persoonsgegevens die de hacker doet verspreiden aan het kantore van LAVG te Groningen.
Waar aangiften is op Politie.nl en Hulpfraudedisk worden begaan.
Waar zelfs bij de betrevende gemeente raad van B&W u een brief naar kunt schrijven dat LAVG via een hacker uw gegevens doet vermelden.

Sterke punten
Het vervalsen van persoonsgegevens waarbij een hacker weet te openbaren

Zwakke punten
Het vervalsen en vast houden van persoonsgegevens

reacties:

Review: Fraude Lavg bij Menzis/AnderZorg

Door de website van het Openbare Ministerie doet aangeven , dat zij in strijd zijn om fraude plegers die op persoonsgegevens vervalsen doen tegenspreken. Waarbij zij assistentie krijgen van een burger uit Nederland die informatie doet winnen . Waar de dader doet begeven. Waarbij de Gerechtsdeurwaarder van LAVG Groningen de fraude pleger op vrije voeten doet aanstellen Waarbij LAVG de dagvaarding op uw naam weet te plaatsen . Blijkt dat LAVG de regelementen van KBvG Amsterdam doet negeren bij het niet aanstellen van de Legimitatie wetgeving doen handelen.
Waar in rechtshulp-nederland.info nog duidelijk is vermeld onder Wat doet een Gerechtsdeurwaarder? Benadrukt dat een Gerechtsdeurwaarder verplicht is om te legimiteren.
Waar de betreffende Gerechtsdeurwaarder lak heeft om te legimiteren

Review: Handelen van LAVG is onwettig!

Door de leugens van LAVG over een rechtzitting over de zaak Unive.
Is er contact opgenomen met de Rechtbank Gelderland zowel met de Rechtbank Overijssel waar de beide Gerechtshoven niets vanaf doet weten.
Waar een interne onderzoek werd begaan bij Unive waar ook bij Unive niets van een rechtzaak vanaf wisten, Blijkt dat LAVG een vervalste Rechts verordering doet uitschrijven om via een Uitkerende Instantie weten te stelen van de burgers.
Dus let goed op dat u niet de duooe van deze Gerechtsdeurwaarders van LAVG doet worden.

Review: Vervalste Exploot plaatsen

Als LAVG niet doet reageren , kunt u des noods de KBvG Amsterdam doen inschakelen . Omdat LAVG herhaaldelijk eigen dossiers doen plaatsen.
Waar zij via uw baas en of de Uitkerende instantie hun beslag op uw naam doen vermelden