Reviews van deze auteur

Fraude plegen in Persoonsgegev

Review over Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen

Het is weer raak bij Karremann Gerechtsdeurwaarders met het vervalsen van de Persoonsgegevens door medeplichtige van Debtt en Collect4U doe personen doen vervalsen . Wat hier wordt gepleegd is Valsheid in Geschrifte ln artikel 225 van het Wetboek van Strafrecht, Smaad tot Later boete in de vijfde categorie en men kan een schadeclaim bij hun gaan declareren.
Wegens het vervalsen van de Persoonsgegeven doen plegen.

Sterke punten
Persoonsgegevens + telefoonnummers vervalsen

Zwakke punten
Niets na komen wat in de Grondwet is vermeld

Leugenaars

Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

Het blijkt bij LAVG een stelletje leugenaars in Groningen te zitten. Die hun leugens goed weten te vermelden.

Sterke punten
Leugens en oplichters daar op Kantoor te zitten

Belastingvrije voet

Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

Het blijkt dat bij LAVG ook nog de belastingvrije voet weten te misbruiken. Om bij een beslag legging zo te misbruiken dat zelfs nog de rechtbank door LAVG wordt misbruikt. Waarbij een oplichter op vrije voeten blijft lopeDe Belastingvrije voet is voor Gemeente 95% voor overige is het 10%

Sterke punten
Het oplichten van Burgers

Zwakke punten
Het liegen en het vervalsen van Rechterlijke uitspraken

Frasude plegen bij Rechterlijke dossiers

Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

LAVG te Groningen pleegt fraude door een vervalste Rechterlijke uitspraak, waar een fraude pleger uit Winterswijk waar de persoon zijn eigen familie doet vervalsen bij de Verzekerings Maatschappij Unive, waar de persoon uit Winterswijk bekend sta voor allerlei Freaudes te doen plegen

Sterke punten
Fraudes plegen op Rechterlijke Uitspraken te plegen

Zwakke punten
Stelen van andere persoonsgegevens en uitkeringen

Vervalste Exploot plaatsen

Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

Als u wilt weten of de exploot wel is uitgevoerd, dan kunt u op 2 manieren er achter komen.\\r\\nDe eerste is achter halen of de exploot is aangegeven in weer.rechtspraak.nl\\r\\n\\r\\nDe tweede is een brief sturen aan de betrevende rechtbank in uw regio.\\r\\n\\r\\nWant meen gooit ook met de pet er naar bij de Gerechtsdeurwaarders

Sterke punten
Leugen en plaatsen van vervalste exploots in omloop brengen

Zwakke punten
Liegen en bedriegen

Vervalsen van persoonsgegevens

Review over Gerechtsdeurwaarders LAVG

LAVG Groningen kan het niet laten om telkens mensen blijven te vervalsen waar zij hun niet kunnen los laten en de burger lastig blijven vallen. Helpen graag oplichters om bij anderen te bestelen. Waar de Oplichter alles vervalst zelfs het vervalsen van rechterlijke uitspraken doet plegen. Blijkt LAVG te Groningen graag deze oplichters doen helpen.

Sterke punten
Het vervalsen van Burgers

Zwakke punten
Het niet legimiteren

reacties:

Review: Vervalste Dossier

Er blijkt bij Kaareman een dossier te zijn van een fitte energie bedrijf te wezen als Welkom Energie door de Rechtbank Lelystad in 2021 feit is verklaard als Karreman in 2023 nog te proberen om een beslag legging te doen plegen voor Welkom Energie. Als de persoon bij Liander doet navragen of Welkom Energie heeft geleverd. Blijkt er niets bekend te wezen bij Liander Netbeheerder. Dus wat doet Karreman Gerechtsdeurwaarder in Apeldoorn met hun vervalste beslag legging te doen plegen?

Review: Fraude Lavg bij Menzis/AnderZorg

Een tk deurwaarder of een deurwaarder zijn verplicht om hun te legimiteren. Doet dar niet dan zijn het oplichters . Waar de KBvG Amsterdam hun een boete doen verlenen bij het verstek plegen om niet te legimiteren . Als er aangifte is gedaan bij de Politie over het misplaatste van een vonnis die de gerechtsdeurwaarder bij het niet tonen van hun legimitatie bewijs .
Waar zij gewoon lak aan hebben. Dus u kunt dan het stuk gewoon retour dien verzenden.

Review: Malafide deurwaarder

Wat LAVG doet is die mensen doen oplichten en het hacken van emails te vervalsen doen helpen met Rechterlijke dossiers vervalsen.
Waar zijn met een vervalste exploot bij u aan de deur te verschijnen, waar zij dan proberen om een vervalste beslag legging te plaatsen, waar de Sociale Dienst van de betrevende Gemeente doet intrappen

Review: Malafide deurwaarder

Dat elke Gerechtsdeurwaarder met de pet weet te gooien, als het Politie Korps Nederland ooit een kranten artikel heeft vermeld dat er Malevide Gerechtsdeurwaarders zijn die vervalste Exploots in omloop weten te plaatsen om een persoons zijn/ haar naam weten te plaatsen.
Waar zij bij de betrevende werkgever ? uitwerkende instantie weten te incasseren.
Dan is de enigste optie om de betrevende Gerechtsdeurwaarder te doen vermelden bij de KBvG zien onder de website van www.KBvG.nl

Review: Handelen van LAVG is onwettig!

Wat u kunt doen, is het volgende.
U stuurde een klacht naar de KBvG te Amsterdam .
Het adres vind u op wwwKBvG.nl

Review: Handelen van LAVG is onwettig!

Ach ik ben zelf ook door LAVG bedrogen met leugens van LAVG Groningen. Maar de website van de KBvG heb ik van een persoon gekregen die bij de Nat.Ombudsman werkt.

Review: Handelen van LAVG is onwettig!

Dat klopt, de mens gaat hier door Psychicg aan kapot.
Maar als u de zaak wint, krijgt de Betrevende Gerechtsdeurwaarder een fikse geld boete opgelegd + de Gerechtsdeurwaarder is zijn baan kwijt.
Ik wens u een goede afloop toe

Review: Handelen van LAVG is onwettig!

En weet u hoe u die gerechtsdeurwaarders handelen, dan moet u op Facebook kijken. Want daar komen zij achter uw gegevens.

Review: Handelen van LAVG is onwettig!

KBvG is namelijk de Kamer voor Gerechtsdeurwaarder te Amsterdam

Review: Handelen van LAVG is onwettig!

Door het vervalsen van een rechterlijke vonnis door LAVG plegen zij via uw bank waar uw bankrekening doet lopen. Weet LAVG uw bank zo over u te vervalsen . Dat zij uw bankrekening leeg plunderen. Watvu hier kunt doen is .
Aangiften doen bij de plaatselijke Politie
KBvG via www.KBvG.nl
En
Fraudehulpdesk.nl op doen vermelden.

Review: Vervalste Exploot plaatsen

Er blijkt al vele misverstanden door LAVG tot stand te komen. Waar vervalste exploten worden uitgeschreven door LAVG Bos waar LAVG doet incasseren.
De politie heeft al een een waarschuwing verleend voor vervalste exploten. Waar Gerechtsdeurwaarders wetende te plegen bij de burgers. Is het verstandigst om uw bankgegevens na te kijken of er wel een betaling is plaats gevonden.

Review: Vervalste Exploot plaatsen

Wat u kunt doen is, als er een Gerechtsdeurwaarder met een exploot bij u aan de deur komt, schrijf dan een brief aan de betreffende Gerechtshof of de deurwaarder wel in zijn recht doet staan. En wacht dan gerust af wat de betreffende Rechtbank in uw regio doet vermelden. Want u wilt toch ook uw geld besparen?

Review: Vervalsen van persoonsgegevens

Het is opnieuw gebleken dat G.Boels van LAVG met vervalste facturen naar mensen doet sturen waar niet vanaf doet weten.
Als via de website wordt aangegeven dat LAVG zorgvuldig met de Persoonsgegevens doet omgaan. Als G.Boels van LAVG de gegevens van personen aan zijn laars doet lappen.
Waar de KBvG te Amsterdam al eens LAVG op non actief heeft gezet door middel van fraude plegen op persoonsgegevens heeft doen vervalsen