Wiggers van Meggelen

Incasseren door Wiggers van Meggelen deurwaarders | Wiggers van Meggelen

Incasseren door Wiggers van Meggelen deurwaarders - Deurwaarders en incassokantoor Wiggers van Meggelen neemt u graag deze zorg uit handen. Wij onderscheiden ons al jaren door vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen.


Wiggers van Meggelen Reviews

  Oplichting en Frauduleus

  Na 1,5 jaar aan het lijntje gehouden te zijn blijkt een voorschot voor een dagvaarding - na een simpel incasso-traject - verdampt te zijn.

  Het blijkt dat de heer Ernst Wiggers een bedrag van 230.000 euro van de derdengeldenrekening naar zichzelf heeft overgemaakt totdat zijn aandeelhouder hier achter kwam; een half jaar lang is er door medewerkers getracht de schijn op te houden waarna er meer geld aan klanten gevraagd werd zonder overeengekomen.

  De heer Ernst Wiggers blijft creatief boekhouden, tevens onder toezicht is gebleken en je geld ben je kwijt als klant.

  Geen zaken mee doen dus.

  Bewijsstukken:
  - https://www.zorgplichtadvocaten.com/uitspraken/schorsing-van-gerechtsdeurwaarder-na-bewaar-tekort-van-e230-000/
  - https://www.deurwaarderscollectiefnederland.nl/?p=10295

  Sterke punten
  Het weggelopen personeel.

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen na schriftelijke toezegging, ook naar de tegenpartij en betaald voorschot. Hierna sluit men eigenhandig het dossier en kun je weken later een creatieve afrekening ontvangen.

  Ik zou er niet aan beginnen

  Wiggers werkt samen met Debtt group of hendriks incasso of Collect4U en als je deze vrolijke heren door google haalt vraag je jezelf af hoe is het mogelijk om zoveel bagger op internet te krijgen. De bedoeling is ongetwijfeld goed maar voor wie?

  Sterke punten
  Geloofwaardig ivm erkende gerechtsdeurwaarder

  Zwakke punten
  ja je moet ergens dossiers vandaan halen en dan is Debtt wel lekker maar wel een imago dingetje hoe kan dat? zal gewoon even doorzoeken op internet en alles wat met de heren Hendriks in verbinding staat lekker negeren.

Bezoek Wiggers van Meggelen

Schrijf een review