Nova Incasso

Incassobureau Groningen en Amsterdam - Nova Incasso Betrouwbaar en ervaren incassobureau in Groningen en Amsterdam. (Nova) Incasso zonder extra kosten. Vordering binnen minuut uitbesteed - Transparant.

Nova Incasso Reviews

  Meer dan tevreden

  Met mijn bedrijf heb ik inmiddels meerdere incassobureaus uitgeprobeerd, maar Nova Incasso is voor ons een blijvertje. Inmiddels zijn meerdere dossiers uit handen gegeven waarvan de meesten afgehandeld zijn en in de anderen een betaalafspraak is gemaakt. Waar ik bij andere bureaus het doorzettingsvermogen en de communicatie miste, word ik bij Nova goed op de hoogte gehouden en pakken zij goed door. Ook het online portaal is een zeker pluspunt, aangezien ik op die manier ook buiten werktijden op de hoogte kan blijven van het dossier.

  Sterke punten
  Volhardend, vriendelijk en transparant.

  Succesvolle samenwerking

  Voor jaren terug door aanbeveling van collega ondernemer bij Nova terecht gekomen. Ze zijn mijn bedrijf al bij meerdere en soms complexe zaken succesvol van dienst geweest. Prettige positieve samenwerking met heldere afhandeling.
  No nonsense bedrijf maar wel met oog voor de relatie tussen ondernemer en debiteur.

  Sterke punten
  Schakelen snel
  Intern korte lijnen
  Goede wisselwerking en communicatie
  goed bruikbare digitale omgeving

  Missie geslaagd! Bedankt NOVA

  Via via bij NOVA Incasso terechtgekomen en mijn vordering daar in handen gegeven. Enthousiaste mensen die goed met mij meedachten in dit lastige incassoproces. Gaven waardevolle, goed bruikbare tips en adviezen.\\r\\nHet online volgen was super makkelijk en transparant. Op mijn eigen tijd kon ik de actuele status inzien en volgen.\\r\\nDoordat de hele vordering uiteindelijk is betaald heb ik een kopzorg minder, want ze hebben voor mij het beste resultaat bereikt. Waarvoor nogmaals dank!

  Sterke punten
  -Doortastend en resultaatgericht\\r\\n-Transparant:heldere communicatie en accuraat \\r\\n-Betrokken, deskundig en \\r\\nprofessioneel team \\r\\n- Alle diensten onder-1-dak \\r\\n

  Missie geslaagd! Bedankt NOVA

  Via via bij NOVA Incasso terechtgekomen en mijn vordering daar in handen gegeven. Enthousiaste mensen die goed met mij meedachten in dit lastige incassoproces. Gaven waardevolle, goed bruikbare tips en adviezen.
  Het online volgen was super makkelijk en transparant. Op mijn eigen tijd kon ik de actuele status inzien en volgen.
  Doordat de hele vordering uiteindelijk is betaald heb ik een kopzorg minder, want ze hebben voor mij het beste resultaat bereikt. Waarvoor nogmaals dank!

  Sterke punten
  -Doortastend en resultaatgericht
  -Transparant:heldere communicatie en accuraat
  -Betrokken, deskundig en
  professioneel team
  - Alle diensten onder-1-dak

  Goed en snel resultaat!

  Na lang twijfelen toch een factuur ingediend. Uiteindelijk werd de factuur (die al 2 jaar open stond) binnen drie weken betaald. Wij zijn goed op de hoogte gehouden middels de dagelijkse updates en de mogelijkheid tot inzage in het online portaal van Nova Incasso. Al met al, mochten wij ooit weer een onbetaalde factuur hebben dan zal ik deze weer indienen bij Nova!

  Prettig contact en goede resultaten

  Prettig persoonlijk contact en goed resultaat. Inmiddels hebben ze meerdere dossiers voor ons behandeld en succesvol afgerond. Fijne partij om mee samen te werken en zeker een aanrader.

  Sterke punten
  Communicatie en resultaat

Bezoek Nova Incasso

Schrijf een review