Nova Incasso

Incassobureau Groningen en Amsterdam - Nova Incasso Betrouwbaar en ervaren incassobureau in Groningen en Amsterdam. (Nova) Incasso zonder extra kosten. Vordering binnen minuut uitbesteed - Transparant.

Nova Incasso Reviews

  Achterbaks en doortrapt

  Heb de zaak aan hun over gelaten, debiteur een aantal keer gebeld maar kregen uiteindelijk niks voor elkaar. Toen pas lieten ze met weten dat ik veel meer geld kwijt ben aan de rechtzaak en dat ik die kosten niet op de debiteur kan verhalen. Uiteindelijk maar zelf mijn problemen met de debiteur opgelost en hij heeft me direct betaald, dus niet via het incasso bureau.
  Vervolgens heeft Nova Incasso hun obsceen hoge kosten maar op mij verhaald, had geen keus dus heb ze maar betaald. Wat een vuile achterbakse k*t streek, nooit zaken doen met deze mensen, je kunt het beter gewoon zelf oplossen.

  Sterke punten
  mensen naaien

  Zwakke punten
  geld incasseren van de debiteur

  Ik voel me opgelicht

  Ik voel me opgelicht. Ik heb mijn stukken online ingestuurd om te bespreken en vervolgens zit ik aan de 100% kosten vast.
  Ze zijn niet bevoegd om naar de rechtbank te gaan. Dus geen deurwaarde in het pakket.
  Ik ben nu verplicht om de 100% te betalen.

  Zwakke punten
  Gevoel van oplichting

  Nova Incasso is frauduleus

  Enkele maanden terug kreeg ik een schrijven als zgn eigenaar van Domeindetective.nl om een openstaande rekening aan E-commerce Blankenvoorde te betalen. Geen van deze gegevens hebben enigzinds met mij te maken. ik bracht Nova Incasso op de hoogte maar zij hebben niets gedaan om dit dossier aan de juiste persoon te richten. Ik heb herhaaldelijk contact gehad maar ze blijven mij brieven sturen

  Sterke punten
  ze blijven sturen

  Zwakke punten
  ze handelen frauduleus

  Meer dan tevreden

  Met mijn bedrijf heb ik inmiddels meerdere incassobureaus uitgeprobeerd, maar Nova Incasso is voor ons een blijvertje. Inmiddels zijn meerdere dossiers uit handen gegeven waarvan de meesten afgehandeld zijn en in de anderen een betaalafspraak is gemaakt. Waar ik bij andere bureaus het doorzettingsvermogen en de communicatie miste, word ik bij Nova goed op de hoogte gehouden en pakken zij goed door. Ook het online portaal is een zeker pluspunt, aangezien ik op die manier ook buiten werktijden op de hoogte kan blijven van het dossier.

  Sterke punten
  Volhardend, vriendelijk en transparant.

  Succesvolle samenwerking

  Voor jaren terug door aanbeveling van collega ondernemer bij Nova terecht gekomen. Ze zijn mijn bedrijf al bij meerdere en soms complexe zaken succesvol van dienst geweest. Prettige positieve samenwerking met heldere afhandeling.
  No nonsense bedrijf maar wel met oog voor de relatie tussen ondernemer en debiteur.

  Sterke punten
  Schakelen snel
  Intern korte lijnen
  Goede wisselwerking en communicatie
  goed bruikbare digitale omgeving

  Missie geslaagd! Bedankt NOVA

  Via via bij NOVA Incasso terechtgekomen en mijn vordering daar in handen gegeven. Enthousiaste mensen die goed met mij meedachten in dit lastige incassoproces. Gaven waardevolle, goed bruikbare tips en adviezen.\\r\\nHet online volgen was super makkelijk en transparant. Op mijn eigen tijd kon ik de actuele status inzien en volgen.\\r\\nDoordat de hele vordering uiteindelijk is betaald heb ik een kopzorg minder, want ze hebben voor mij het beste resultaat bereikt. Waarvoor nogmaals dank!

  Sterke punten
  -Doortastend en resultaatgericht\\r\\n-Transparant:heldere communicatie en accuraat \\r\\n-Betrokken, deskundig en \\r\\nprofessioneel team \\r\\n- Alle diensten onder-1-dak \\r\\n

  Missie geslaagd! Bedankt NOVA

  Via via bij NOVA Incasso terechtgekomen en mijn vordering daar in handen gegeven. Enthousiaste mensen die goed met mij meedachten in dit lastige incassoproces. Gaven waardevolle, goed bruikbare tips en adviezen.
  Het online volgen was super makkelijk en transparant. Op mijn eigen tijd kon ik de actuele status inzien en volgen.
  Doordat de hele vordering uiteindelijk is betaald heb ik een kopzorg minder, want ze hebben voor mij het beste resultaat bereikt. Waarvoor nogmaals dank!

  Sterke punten
  -Doortastend en resultaatgericht
  -Transparant:heldere communicatie en accuraat
  -Betrokken, deskundig en
  professioneel team
  - Alle diensten onder-1-dak

  Goed en snel resultaat!

  Na lang twijfelen toch een factuur ingediend. Uiteindelijk werd de factuur (die al 2 jaar open stond) binnen drie weken betaald. Wij zijn goed op de hoogte gehouden middels de dagelijkse updates en de mogelijkheid tot inzage in het online portaal van Nova Incasso. Al met al, mochten wij ooit weer een onbetaalde factuur hebben dan zal ik deze weer indienen bij Nova!

  Waardeloze geldwolven

  Geen updates en bij navraag blijkt geld te zijn geïncasseerd en niet te zijn uitgekeerd. Nova Incasso is de reden dat incassobureaus gereguleerd moeten worden.

  Sterke punten
  Geld in eigen zak steken en miljonairtje spelen met andermans geld

  Zwakke punten
  Communiceren en geld uitkeren

  Prettig contact en goede resultaten

  Prettig persoonlijk contact en goed resultaat. Inmiddels hebben ze meerdere dossiers voor ons behandeld en succesvol afgerond. Fijne partij om mee samen te werken en zeker een aanrader.

  Sterke punten
  Communicatie en resultaat

  Lang wachten op je geld

  Slecht bedrijf zo besta je niet lang. Geld van mijn debiteur binnen 6 weken geïncasseerd binnen 5/10 werkdagen zou ik betaald worden. Heb er na veel bellen een dikke maand op moeten wachten. Echt waardeloos.. ik zou NIET met deze gasten in zee gaan.

  Ging om 20k

  Sterke punten
  Hebben ze niet.

  Zwakke punten
  Algemene slechte service. Als ze zo met je omgaan kun je niets goeds meer bedenken.

  Oplichters

  Ze nemen je vordering aan geven je zogenaamd allerlei advies. Ze houden je alleen op de hoogte van wat ze zelf kwijt willen niet wat er echt loopt! Dan betaal je als klant de kosten voor de rechtbank en als er dan geschikt wordt voor stopt Nova 6000 in zijn zak en jij als opdrachtgever mag blij zijn met een bedrag van 1.500 euro. Kijk uit mensen nooit zaken doen met deze gasten! Ik blijk niet de enige te zijn!

  Sterke punten
  Dat ze goed kunnen liegen!

  Zwakke punten
  Die zijn er niet ze plakken alles met verzinsels en verdichtsels dicht!

  Goed geregeld

  Zelf 6 maanden bezig geweest mijn geld te innen bij 24 care, Nova heeft het binnen twee maanden voor mij geregeld. Ik zeg prima bedrijf.

  Sterke punten
  Kreeg elke keer keurig een up-date

  Slecht incassobureau

  Snelle incasso, zeer traag met afrekenen. Zeker geen aanrader

  Sterke punten
  Onbetaalde factuur snel geincasseerd

  Zwakke punten
  Ze nemen ruim 2 weken de tijd om een afrekening te sturen die ze getekend terug moeten hebben, vervolgens is het streven om binnen 10 werkdagen uit te betalen, dit is inmiddels 3 weken geleden en nog steeds geen geld....

  Slechte ervaring

  Helaas kan ik Nova Incasso niet aanraden. Ze reageren niet op emails van klanten. Je kan alleen met de secretaresse spreken, want andere medewerkers zijn nooit bereikbaar. Ze vertellen klanten niet hoe de zaak verloopt en wat moet je doen om de zak te sluiten. Dus maanden zitten te wachten. Geen klantengericht bedrijf.

  weinig initiatiefrijk en laks bedrijf

  Heb incasso ingediend in mei 2018 en ondertussen geld binnen gekregen van client door zelf te bellen.
  In het dossier kwam Nova het dossier van ruim 12 maanden weer tegen en vroeg zich af hoe het ermee stond
  ( mei 2019 !)
  Het enige wat vlot ging was het sturen van de factuur

  Sterke punten
  factuur sturen

  Zwakke punten
  actie ondernemen

Bezoek Nova Incasso

Schrijf een review