Nova Incasso

Incassobureau Groningen en Amsterdam - Nova Incasso Betrouwbaar en ervaren incassobureau in Groningen en Amsterdam. (Nova) Incasso zonder extra kosten. Vordering binnen minuut uitbesteed - Transparant.

Nova Incasso Reviews

  Achterbaks en doortrapt

  Heb de zaak aan hun over gelaten, debiteur een aantal keer gebeld maar kregen uiteindelijk niks voor elkaar. Toen pas lieten ze met weten dat ik veel meer geld kwijt ben aan de rechtzaak en dat ik die kosten niet op de debiteur kan verhalen. Uiteindelijk maar zelf mijn problemen met de debiteur opgelost en hij heeft me direct betaald, dus niet via het incasso bureau.
  Vervolgens heeft Nova Incasso hun obsceen hoge kosten maar op mij verhaald, had geen keus dus heb ze maar betaald. Wat een vuile achterbakse k*t streek, nooit zaken doen met deze mensen, je kunt het beter gewoon zelf oplossen.

  Sterke punten
  mensen naaien

  Zwakke punten
  geld incasseren van de debiteur

  Ik voel me opgelicht

  Ik voel me opgelicht. Ik heb mijn stukken online ingestuurd om te bespreken en vervolgens zit ik aan de 100% kosten vast.
  Ze zijn niet bevoegd om naar de rechtbank te gaan. Dus geen deurwaarde in het pakket.
  Ik ben nu verplicht om de 100% te betalen.

  Zwakke punten
  Gevoel van oplichting

  Nova Incasso is frauduleus

  Enkele maanden terug kreeg ik een schrijven als zgn eigenaar van Domeindetective.nl om een openstaande rekening aan E-commerce Blankenvoorde te betalen. Geen van deze gegevens hebben enigzinds met mij te maken. ik bracht Nova Incasso op de hoogte maar zij hebben niets gedaan om dit dossier aan de juiste persoon te richten. Ik heb herhaaldelijk contact gehad maar ze blijven mij brieven sturen

  Sterke punten
  ze blijven sturen

  Zwakke punten
  ze handelen frauduleus

  Waardeloze geldwolven

  Geen updates en bij navraag blijkt geld te zijn geïncasseerd en niet te zijn uitgekeerd. Nova Incasso is de reden dat incassobureaus gereguleerd moeten worden.

  Sterke punten
  Geld in eigen zak steken en miljonairtje spelen met andermans geld

  Zwakke punten
  Communiceren en geld uitkeren

  Lang wachten op je geld

  Slecht bedrijf zo besta je niet lang. Geld van mijn debiteur binnen 6 weken geïncasseerd binnen 5/10 werkdagen zou ik betaald worden. Heb er na veel bellen een dikke maand op moeten wachten. Echt waardeloos.. ik zou NIET met deze gasten in zee gaan.

  Ging om 20k

  Sterke punten
  Hebben ze niet.

  Zwakke punten
  Algemene slechte service. Als ze zo met je omgaan kun je niets goeds meer bedenken.

  Oplichters

  Ze nemen je vordering aan geven je zogenaamd allerlei advies. Ze houden je alleen op de hoogte van wat ze zelf kwijt willen niet wat er echt loopt! Dan betaal je als klant de kosten voor de rechtbank en als er dan geschikt wordt voor stopt Nova 6000 in zijn zak en jij als opdrachtgever mag blij zijn met een bedrag van 1.500 euro. Kijk uit mensen nooit zaken doen met deze gasten! Ik blijk niet de enige te zijn!

  Sterke punten
  Dat ze goed kunnen liegen!

  Zwakke punten
  Die zijn er niet ze plakken alles met verzinsels en verdichtsels dicht!

Bezoek Nova Incasso

Schrijf een review