VK Incasso uit Hoogeveen voor incasso werkzaamheden en debiteurenbeheer VK Incasso is specialist in incasso werkzaamheden en debiteurenbeheer. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

VK Incasso Reviews

 • zelfde ervaring als vorige schrijver...complete oplichterij.Krijg geen antwoord op mijn mail. Wordt na een vage facturering met termijn betaling ( waarvan na een verkoop gesprek ) ook nep....helemaal geen sprake schijnt te zijn... Krijg dan in een keer rare brieven van een vaag incassoburo...telefonisch slecht bereikbaar en 2 keer het bericht dat het telefoonnummer niet bestaat. Nu gaan ze langs komen en moet ik geld klaar leggen...nu ik heb wel wat anders voor ze klaarstaan.....Gewoon oplichters

  Sterke punten
  oplichten

  Zwakke punten
  transparant zijn

  Door Gerjo kuurma op 10 oktober 2019 Reageer (1 reactie)
 • Vervelende mails van de onderneemt groep uit Hoogeveen dat er volgens overeenkomst betaald moet worden..welke overeenkomst????.. . Gesprekken opnemen zonder medeweten van degene die gebeld wordt... Nergens bewijs van..een tijd niks meer vernomen.

  Nu komt dat vk incasso de bocht om met een mail tot betaling en een onveilige website

  DIKKE bullshit..

  Inmiddels advocaat bericht gestuurd en de juiste instantie om dit gezeik aan te pakken....

  Opzouten met die gasten...

  Sterke punten
  NIET!!!!

  Zwakke punten
  ALLES!!!

  Door René Sanders op 5 september 2019 Reageer
 • De firma Onderneemtgroep.nl doet beloftes die men niet waarmaakt. Ze sturen een factuur (waar geen bewijs van is), deze factuur wordt niet ontvangen door degene die hem zou moeten betalen, en daarna komt VKincasso.nl, van dezelfde eigenaar als de andere 'onderneming', op de proppen met een herinnering en aanmaning (ook niet ontvangen en vermoedelijk niet verzonden). Wanneer gevraagd wordt om bewijslast dat de stukken zijn verstuurd, wordt het stil en ligt het aan een mailstoring bij de ontvangende persoon. Grote onzin, niet betalen en laat ze het gerechtelijk maar uitzoeken. Ik ben benieuwd!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alleen maar negatieve tijdsbesteding

  Door AEM Pals op 17 juni 2019 Reageer
 • Januari 2018

  Als je met grote beloftes aan komt zetten ... hoger bereik, meer omzet, heel overtuigende cijfers dat er op je site gereageerd wordt... achteraf gewoon plak en knipwerk actie van je eigen site en daar blijft het bij ... De onderneemtgroep doet dit en VK incasso( Waarschijnlijk hetzelfde bedrijf onder een andere naam) wordt ingezet om nog meer geld aan je te kunnen verdienen.
  Bij mij was de rede dat ik me niet aan een afspraak had gehouden die er niet echt was.
  Ik mocht het bedrag van 193,60 in vier delen over maken vanwege mijn financiën, de data stonden niet vast dat moest ik zelf in de gaten houden.
  Waar het op neer komt, op het moment dat ze je binnen willen halen reiken ze je de hand, en op het moment dat je ja zegt gaan ze misbruik maken vd situatie.
  1x een herinnering daarna een incasso van 40,- en rente van 21% over zowel incasso als het gehele bedrag terwijl de helft al reeds overgemaakt was.
  Inmiddels de 193,60 betaald. Ben met ze in discussie over de incassokosten en de 21% rente

  Sterke punten
  Er wordt vaak gesproken over nep nieuws de laatste tijd...
  Dit is een NEP BEDRIJF.
  Verdiend zn geld ten koste van een ander...
  En het trieste van dit alles is dat ze nog steeds door kunnen gaan met hun activiteiten omdat de wet dit toelaat. Er staan al een aantal negatieve berichten over dit bedrijf op internet ( de ondernemer heeft er in 2014 een stuk over geschreven) maar de Onderneemtgroep/VK Incasso gaat rustig door.

  Als je bedrijven belazeren een sterk punt kunt noemen...

  Zwakke punten
  Zijn zeer intimiderend, komen hun beloftes niet na, maken misbruik van kleine ondernemers die willen ondernemen en die ter goeder trouw iets uit handen geven waar ze zelf geen tijd voor hebben.

  Door Hi61 op 25 maart 2019 Reageer
 • Ze gaan midden op me facebook reageren
  prive berichten sturen

  komen dreigend en geweldadig over!
  wat een nare mensen om zo hun geld te innen!

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  ze moeten eens luisteren naar wat de mensen te zeggen hebben!

  Door prive op 12 februari 2019 Reageer (1 reactie)
 • ik ontving deze week twee brieven met dreigement aan de deur te komen om geld op te halen. geheel geen acceptable procedure. er is geen berichtgeving vooraf geweest wel al verhogingen, geen toelichting voor wie de eisende partij is, ze zijn n iet telefonisch bereikbaar.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  niet bereikbaar, geen toelichting, geen legitieme basis in hun vestiging , dreigen en komen geweldadig over

  Door Rene Goris op 10 augustus 2018 Reageer (2 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Het is een bedrijf die wilt geld van mensen jatten vooral een persoon die daar werkt (Paula)
  Ik had geld op tijd betaald en kreeg ook nakomende kosten.
  Was 3 maanden bezig tot dat hun geld terug gestort
  Kortom
  Een piraterij diefstal allemaal diefen

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Ze geven nooit duidelijk antwoord

  Door jL jeans Asi op 2 februari 2018 Reageer (2 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek VK Incasso

Schrijf je eigen reviewVergelijkDeurwaarders.nl

Op VergelijkDeurwaarders.nl lees je reviews over alle deurwaarders van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw deurwaarders ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Deurwaarders