VK Incasso

VK Incasso uit Hoogeveen voor incasso werkzaamheden en debiteurenbeheer VK Incasso is specialist in incasso werkzaamheden en debiteurenbeheer. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

VK Incasso Reviews

  daadkrachtige aanpak

  Als gepensioneerd ondernemer op Bali kreeg ik nog geld uit 2015 van een debiteur die niet reageerde. Ik woon immers toch ver weg. Het betrof zelfs familie. Zeker 10 incasso-advocaten en deurwaarders mailde ik, maar die begonnen er niet aan. Te lastig voor ze. De laatste en \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"goedkoopste deurwaarder in Nederland\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" achtte het zelfs ONINBAAR en al verlopen ???? Ik schreef nu VK aan en binnen 1 week stond het geld op mijn bank. Deuwaarders en advocaten kunnen meer zeggen ze, dan een incassobureau. Dat is mijn ervaring helemaal niet.

  Sterke punten
  Lef, durf en doortastend.

  Zwakke punten
  Die vond ik niet, mevr. Hintzbergen van VK deed het perfect !!!!

  Effectieve aanpak

  VK Incasso heeft ons snel en effectief geholpen om het geld van fraudeurs terug te vorderen. Daadkrachtige aanpak en goede communicatie. Zeer aan te bevelen!

  Sterke punten
  Effectief

  Goed geholpen

  VKincasso helpt ons goed om wanbetalers wel te laten betalen. Zeer vriendelijk en word goed geholpen. Dank!

  Goede communicatie en service

  We maken al jaren gebruik van de diensten van VK Incasso. Als bedrijf scheelt het ons veel werk om achter de betalingen aan te gaan. Bij ons meestal klanten die niet komen opdagen, te laat annuleren of hun betaalafspraak niet nakomen. 9 van de 10 x lukt het om het bedrag te incasseren. Wij zijn supertevreden en hopen nog heel lang met ze te blijven samenwerken.

  Prima bedrijf

  Werken al jaren met VK. Geen problemen. Communicatie via klant is ook prima. En snelle service.

  Zeer blij met onze samenwerkin

  Wij werken al enige tijd samen met Paula in geval van wanbetalers en incassotrajecten.
  Snelle hulp, duidelijke informatie en ook goede resultaten. Erg blij met onze samenwerking!

  Compliment

  Na een hele gedoe met een meubelzaak die mijn geld niet terug wilde betalen terwijl ze kapotte meubels hebben geleverd heb ik contact gehad met VK incasso bureau nou wat een top mensen zijn het door hun heb ik mijn geld terug anders kon ik wel dromen over mijn geld. Ik bedank Paula heel erg wat een geweldige vrouw is ze ook! Ik raad het in ieder geval iedereen aan.

  Incompetente incassobureau.

  Zeer slecht en onkundig incassobureau.
  Goed met rekeningen op te stellen maar een officiële rekening zit er niet bij.
  Als de rekening betaald is dan nog een keer een rekening te durven sturen. Met als 2e herinnering.
  Als ze zelf hun eigen administratie goed bijhouden en de betaling referentie bijhouden. Zouden ze zien dat het betaald is.
  En dan nog dreigen in de mail met een deurwaarder.

  Telefoonnummer werkt alleen je krijgt ze nooit te pakken.
  Kortom een en al bende.

  Sterke punten
  Dat ze goed zijn in rekeningen opstellen.

  Zwakke punten
  Slecht te bereiken.
  Boekhouding houden ze slecht bij.
  Dreigementen.

  Oplichters

  Ik moet VK incasso ook iets van €540 betalen. Ze blijven maar lekker mensen oplichten.

  Sterke punten
  Mensen oplichten

  Opgelicht

  Ik ben ook opgelicht door deze viezerikken weet er iemand wat er gebeurt als je niet betaald want heb nix afgesloten met hun

  Sterke punten
  Mensen oplichten

  Zwakke punten
  Niet

  Oplichters die de grenzen van de wet opzoeken

  VK Incasso is een oplichtersbende. Het is jammer dat hier niks aan gedaan wordt.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Dit soort mensen maakt misbruik van de crisis en ondernemers

  Vak incasso

  Oplichters geen woorden hier voor !
  Twee aanmaningen per e-mail, een ontbreekt in mijn e-mail box ,per post een aanmaning van €532,00 !
  Dit moet stopen gaat iemand deze oplichter gedoe bij de justitie aanmelden ?
  Ik heb aan hun “WhatsApp contact “ een woord gestuurd “ OPLICHTERS !”

  Sterke punten
  Jammer dat ze geen 0 sterren hier hebben of min 100 zou beter zijn

  Zwakke punten
  Zwakker dan oplichters en misbruikers van kleine ondernemers, eerlijke hard werkende mensen kan niet zijn .

  Onderneemt groep zijn oplichters

  Mijn ervaring is dat de onderneemtgroep groep een verhaal aan de telefoon aansmeert en vervolgens begin te dreigen met incassokosten. Op een dag krijg ik meer dan 10 berichten binnen van deze mensen.

  Zwakke punten
  Het zijn regelrechte oplichters.

  oplichters

  wederom lastig gevallen door VK...dreigementen...dat ik toch aan het kortste eind zal trekken......de opdrachtgever
  ( onderneemtgroep ) is natuurlijk niet bereikbaar. Oh wat wordt het tijd om deze criminele organisatie aan te pakken.
  Ze toveren allerlei rare bedragen uit de hoge hoed....ondernemers waakt voor deze gasten.....zonde van je energie en geld als je met ze in zee gaat.......dus niet doen...!!!!!

  Sterke punten
  jammer dat er niet de optie van 0 sterren wordt gegeven...die ene ster is echt teveel

  Zwakke punten
  Er zitten daar een stelletje sneue menen op kantoor

  oplichting

  zelfde ervaring als vorige schrijver...complete oplichterij.Krijg geen antwoord op mijn mail. Wordt na een vage facturering met termijn betaling ( waarvan na een verkoop gesprek ) ook nep....helemaal geen sprake schijnt te zijn... Krijg dan in een keer rare brieven van een vaag incassoburo...telefonisch slecht bereikbaar en 2 keer het bericht dat het telefoonnummer niet bestaat. Nu gaan ze langs komen en moet ik geld klaar leggen...nu ik heb wel wat anders voor ze klaarstaan.....Gewoon oplichters

  Sterke punten
  oplichten

  Zwakke punten
  transparant zijn

  Vk incasso zijn oplichters

  Vervelende mails van de onderneemt groep uit Hoogeveen dat er volgens overeenkomst betaald moet worden..welke overeenkomst????.. . Gesprekken opnemen zonder medeweten van degene die gebeld wordt... Nergens bewijs van..een tijd niks meer vernomen.

  Nu komt dat vk incasso de bocht om met een mail tot betaling en een onveilige website

  DIKKE bullshit..

  Inmiddels advocaat bericht gestuurd en de juiste instantie om dit gezeik aan te pakken....

  Opzouten met die gasten...

  Sterke punten
  NIET!!!!

  Zwakke punten
  ALLES!!!

  Onrechtmatige vorderingen

  De firma Onderneemtgroep.nl doet beloftes die men niet waarmaakt. Ze sturen een factuur (waar geen bewijs van is), deze factuur wordt niet ontvangen door degene die hem zou moeten betalen, en daarna komt VKincasso.nl, van dezelfde eigenaar als de andere 'onderneming', op de proppen met een herinnering en aanmaning (ook niet ontvangen en vermoedelijk niet verzonden). Wanneer gevraagd wordt om bewijslast dat de stukken zijn verstuurd, wordt het stil en ligt het aan een mailstoring bij de ontvangende persoon. Grote onzin, niet betalen en laat ze het gerechtelijk maar uitzoeken. Ik ben benieuwd!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alleen maar negatieve tijdsbesteding

  Oplichters

  Januari 2018

  Als je met grote beloftes aan komt zetten ... hoger bereik, meer omzet, heel overtuigende cijfers dat er op je site gereageerd wordt... achteraf gewoon plak en knipwerk actie van je eigen site en daar blijft het bij ... De onderneemtgroep doet dit en VK incasso( Waarschijnlijk hetzelfde bedrijf onder een andere naam) wordt ingezet om nog meer geld aan je te kunnen verdienen.
  Bij mij was de rede dat ik me niet aan een afspraak had gehouden die er niet echt was.
  Ik mocht het bedrag van 193,60 in vier delen over maken vanwege mijn financiën, de data stonden niet vast dat moest ik zelf in de gaten houden.
  Waar het op neer komt, op het moment dat ze je binnen willen halen reiken ze je de hand, en op het moment dat je ja zegt gaan ze misbruik maken vd situatie.
  1x een herinnering daarna een incasso van 40,- en rente van 21% over zowel incasso als het gehele bedrag terwijl de helft al reeds overgemaakt was.
  Inmiddels de 193,60 betaald. Ben met ze in discussie over de incassokosten en de 21% rente

  Sterke punten
  Er wordt vaak gesproken over nep nieuws de laatste tijd...
  Dit is een NEP BEDRIJF.
  Verdiend zn geld ten koste van een ander...
  En het trieste van dit alles is dat ze nog steeds door kunnen gaan met hun activiteiten omdat de wet dit toelaat. Er staan al een aantal negatieve berichten over dit bedrijf op internet ( de ondernemer heeft er in 2014 een stuk over geschreven) maar de Onderneemtgroep/VK Incasso gaat rustig door.

  Als je bedrijven belazeren een sterk punt kunt noemen...

  Zwakke punten
  Zijn zeer intimiderend, komen hun beloftes niet na, maken misbruik van kleine ondernemers die willen ondernemen en die ter goeder trouw iets uit handen geven waar ze zelf geen tijd voor hebben.

  nare mensen!!

  Ze gaan midden op me facebook reageren
  prive berichten sturen

  komen dreigend en geweldadig over!
  wat een nare mensen om zo hun geld te innen!

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  ze moeten eens luisteren naar wat de mensen te zeggen hebben!

  dreigementen zonder legitieme toelichting

  ik ontving deze week twee brieven met dreigement aan de deur te komen om geld op te halen. geheel geen acceptable procedure. er is geen berichtgeving vooraf geweest wel al verhogingen, geen toelichting voor wie de eisende partij is, ze zijn n iet telefonisch bereikbaar.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  niet bereikbaar, geen toelichting, geen legitieme basis in hun vestiging , dreigen en komen geweldadig over

  Onacceptabel contact met klanten

  Het is een bedrijf die wilt geld van mensen jatten vooral een persoon die daar werkt (Paula)
  Ik had geld op tijd betaald en kreeg ook nakomende kosten.
  Was 3 maanden bezig tot dat hun geld terug gestort
  Kortom
  Een piraterij diefstal allemaal diefen

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Ze geven nooit duidelijk antwoord

Bezoek VK Incasso

Schrijf een review