Reviews van deze auteur

Oplichters

Review over VK Incasso

Januari 2018

Als je met grote beloftes aan komt zetten ... hoger bereik, meer omzet, heel overtuigende cijfers dat er op je site gereageerd wordt... achteraf gewoon plak en knipwerk actie van je eigen site en daar blijft het bij ... De onderneemtgroep doet dit en VK incasso( Waarschijnlijk hetzelfde bedrijf onder een andere naam) wordt ingezet om nog meer geld aan je te kunnen verdienen.
Bij mij was de rede dat ik me niet aan een afspraak had gehouden die er niet echt was.
Ik mocht het bedrag van 193,60 in vier delen over maken vanwege mijn financiën, de data stonden niet vast dat moest ik zelf in de gaten houden.
Waar het op neer komt, op het moment dat ze je binnen willen halen reiken ze je de hand, en op het moment dat je ja zegt gaan ze misbruik maken vd situatie.
1x een herinnering daarna een incasso van 40,- en rente van 21% over zowel incasso als het gehele bedrag terwijl de helft al reeds overgemaakt was.
Inmiddels de 193,60 betaald. Ben met ze in discussie over de incassokosten en de 21% rente

Sterke punten
Er wordt vaak gesproken over nep nieuws de laatste tijd...
Dit is een NEP BEDRIJF.
Verdiend zn geld ten koste van een ander...
En het trieste van dit alles is dat ze nog steeds door kunnen gaan met hun activiteiten omdat de wet dit toelaat. Er staan al een aantal negatieve berichten over dit bedrijf op internet ( de ondernemer heeft er in 2014 een stuk over geschreven) maar de Onderneemtgroep/VK Incasso gaat rustig door.

Als je bedrijven belazeren een sterk punt kunt noemen...

Zwakke punten
Zijn zeer intimiderend, komen hun beloftes niet na, maken misbruik van kleine ondernemers die willen ondernemen en die ter goeder trouw iets uit handen geven waar ze zelf geen tijd voor hebben.

reacties: