Van Hommerig

Vertrouwde dienstverlening : Vanhommerig Vertrouwde dienstverlening meer dan 35 jaar ervaring, volstrekt onafhankelijk en zelfstandig Welkom bij Vanhommerig & Vanhommerig gerechtsdeurwaarders en juristen,

Van Hommerig Reviews

  Vanhommerig maakt zijn beroep te schande

  Las een artikel in de krant Tubantia dat Jos Vanhommerig zelf ontslag heeft genomen als gerechtsdeurwaarder per 1 januari 2018 in verband met de komende nieuwe wetgeving omtrent beslaglegging.

  Hij geeft aan dat door die nieuwe wetgeving de deurwaarder minder mogelijkheden tot contact zal hebben met de schuldenaar. Dat hij niet meer zo snel met iemand om tafel kan gaan om over een oplossing voor diens financiële problemen te praten.
  Nou, ik kan uit eigen ervaring hierover zeggen dat hij hypocrieter dan hypocriet is.

  De man heeft totaal geen normen en waarden.

  Sterke punten
  Dat hij geen gerechtsdeurwaarder meer is.

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen maar heel kort samengevat:

  Een hypocriet onmens.

  Crimineel gedrag door Vanhommerig

  Helaas word ik door dit kantoor letterlijk geterroriseerd.

  Na een faillissement van mij is er een vordering kwijtgescholden van een oude huurschuld. Jaren niets meer gehoord van deze vordering heel logisch want de vordering was kwijtgescholden.

  Tot dat plotsklaps uit het niets Vanhommerig beslag komt leggen. Gedraagt zich zeer intimiderend en hebben zich zonder beslag te leggen geld van mij toegeëigend. Ik heb al twee uitspraken van de Rechtbank dat dit zo is. Terugbetalen wil deze crimineel niet. Als weerloze burger sta je met je rug tegen de muur. Nu moet ik al voor de derde keer de gang naar de rechter maken.
  Maar hij gaat zijn boekje op alle denkbare manieren te buiten. Valt familie, vrienden, mensen waar ik klant ben lastig. De nieuwste treiter actie is een beslag op een auto van mijn vriendin. We wonen niet samen het ding is haar eigendom.
  Maar het ergste is nog wel dat deze man zijn Titel misbruikt om in opdracht van zijn buurman en goede vriend mij het leven zuur te maken.
  Daarnaast hebben ze zeer onkundig personeel, tieners die geen fatsoenlijk Nederlands spreken staan je aan de balie te woord waar ook een gevaarlijk uitziende blaffende hond aanwezig is om klagers op afstand te houden.

  Sterke punten
  Als je een soort halve crimineel zoekt om je vordering te incasseren is dit je man

  Zwakke punten
  Overtreden de wet, maken zich schuldig aan oplichting/verduistering, laster, smaad en machtsmisbruik ongekwalificeerde mensen in dienst zeer louche bedrijf

Bezoek Van Hommerig

Schrijf een review