Hofman Gerechtsdeurwaarders

Hofman Gerechtsdeurwaarders Incassospecialisten en Juristen - Hofman Incasso Hofman Gerechtsdeurwaarders, Incassospecialisten en Juristen staat voor volledige financiële en juridische dienstverlening in 's-Hertogenbosch e.o.

Hofman Gerechtsdeurwaarders Reviews

  Oplichters

  Ze blijven dossiers opnieuw openen en loonbeslagen leggen op continu dezelfde bedragen. Ondertussen al 12.000 euro op loonbeslag betaald. Als je ze belt zijn ze inderdaad niet vriendelijk en ze zijn te beroerd om te helpen. Ik schakel een advocaat in.

  Sterke punten
  Oplichters

  Zwakke punten
  Luisteren

  Hofman neemt je niet serieus

  Energiebedrijf van de Bron heeft bij mij een maand stroom in rekening gebracht terwijl mijn contract nog niet was ingegaan. Van de Bron heb ik daar over geprobeerd te bellen en te mailen, maar reactie krijg je niet en de telefoon wordt niet opgenomen. Wel is er meteen een incassoburo opgezet, te weten Hofman Incasso. Van dit incassoburo heb ik meerdere mails gehad en deze ook beantwoord met daarin mijn standpunt dat het ongeoorloofd is om te factureren wat je niet levert. Geen enkele inhoudelijk reactie gehad, maar slechts nieuwe dreigementen dat er juridische stappen volgen.... Vandaag opnieuw een mail gehad van ze, daar een antwoord op gegeven en jawel... ik werd terug gebeld door Varjella Heerenveen. Deze dame verdraait echter alles wat je zegt en roept na 1 regel al dat ze niet in discussie wil en dat er niet te praten valt. Ze legt je woorden in je mond die je niet zegt, blijft een standaard riedeltje roepen dat het nou eenmaal zo werkt.... en als jij uitlegt waarom je het niet eens bent met de vordering wordt je afgesnauwd en komt Varjella niet verder dan dat je "gewoon moet betalen". Hofman is sowieso een dubieus bedrijf... het is niet aangesloten bij de branchevereniging NVI en een klacht over het bedrijf mag je richten (zo staat op hun website) aan de klachtbehandelaar van het bedrijf zelf. Wat een lachertje...

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  zie review

Bezoek Hofman Gerechtsdeurwaarders

Schrijf een review