ACCS Incasso & Gerechtsdeurwaarders

Incassobureau nodig? - ACCS Incasso & Gerechtsdeurwaarders Incassobureau nodig? ACCS incasseert snel en succesvol! Nationale, Internationale Incasso én Gerechtelijke Trajecten. ACCS heeft alles onder één dak.

ACCS Incasso & Gerechtsdeurwaarders Reviews

  ACCS zijn oplichters en overtreden de wet

  Inderdaad, dit bedrijf is malafide. Zeer trieste en domme amateurs die nog niet eens in staat zijn om een email op te stellen zonder spelfouten. Maar ja, letterlijk elke idioot kan morgen een incassobureautje beginnen zonder enige diploma's, kennis van zaken, kwalificaties of ervaring. En dat is hier ook het geval. Zij overtreden de wet en proberen mensen geld af te troggelen. Bent u door dit "bedrijf" benaderd? Zoek dan allereerst direct (gratis) juridisch advies bij een juridisch loket, en betaal ondertussen niet! Bent u onterecht behandeld of lastig gevallen door ACCS International Incasso & Gerechtsdeurwaarders? Doe dan een melding bij de Autoriteit Consument en Markt. Laat u informeren over uw rechten en wees vooral niet geïntimideerd of bedreigd door deze oplichters. Doe melding van wanzaken bij de juiste instanties en laat u niet gek maken. Ik geef 1 ster, omdat nul sterren of negatieve sterren niet mogelijk zijn.

  Sterke punten
  + Negeren van de wettelijke regels omtrent incasso procedures (zoals het eisen van incassokosten zonder dat er eerst een WIK brief is verstuurd, geen specificatie of bewijs leveren van de zogenaamde vordering, dreigen met bevoegdheden die ze niet hebben, etc) + Niet naleven van de privacywetgeving + Communiceren met zoveel mogelijk spelfouten en gebroken zinnen + Negeren van klachten en vragen + Intimidatie en mensen eindeloos lastig blijven vallen

  Zwakke punten
  - Geen enkel spoortje professionaliteit, redelijkheid, of fatsoen te bekennen - Denken dat ze boven de wet staan - Hebben met hun amateuristische werkwijze enkel negatieve reviews en een slechte reputatie verdiend

  Gedupeerd door ACCS criminele medewerkers

  Ook wij hebben met deze klote bedrijf te maken. Ondanks onze telefonisch en email contacten hebben zij ons zonder onze mede weten voor de rechter gedaagd en veroordeeld voor een aanschaf van een scooter dat door een andere persoon is online besteld en ergens anders is opgehaald. Mijn naam is alleen gebruikt als afleveradres en op mijn adres is nooit een scooter besteld. En i.p.v. de koper voor de rechter uitdagen gebruikte ACCS mijn naam om een zaak te winnen. Deze werkwijze blijkt nu dat reeds eerder te zijn gebruikt bij andere gedupeerden en dit is buitengewoon onacceptabel en onwettig. Ik ga vandaag een advocaat op deze zaak zetten om deze onrecht aan te vechten.

  Sterke punten
  Liggen en kop in zant steken.

  Zwakke punten
  Liegen en boel verdraaien om geld binnen te harken

  Crimineel incassobureau 1

  Ik ben een gedupeerde aan de andere kant. Een kennis van dit bureau zat in zeer grote geldproblemen. Die kennis was de verhuurster van het gebouw waarin onze zaak (een non-profit culturele stichting) gevestigd zat. Ze hebben ons toen lukraak een idioot hoge rekening gestuurd van een zogenaamde huurachterstand. Uiteraard betaalden wij die rekening niet. Wij stonden in ons recht en hadden alle zaakjes inclusief de betaalbewijzen op orde. Toen begonnen de dreigtelefoontjes. Dreigtelefoontjes, intimiderende bezoekers op onze zaak n huis afsturen en toen dat niet lukte hebben ze een rechtszaak aangespannen. Met vals opgemaakte huurcontracten en meerdere zgn. bewijsstukken / schuldbekentenissen met onze vervalste handtekeningen eronder en valse facturen.Toen we eindelijk de vervalsing van de handtekeningen wisten aan te tonen middels heel duur forensisch onderzoek, kwamen ze (jawel!) met de volgende vervalsing.........En dag voor de rechtszaak kwamen ze ook nog eens met allerlei facturen aan die wij nooit gehad hadden. Je raadt het al. Ik kon wel schreeuwen van frustratie. Hoe weer je je hier tegen? We werden voor de rechter neergezet als verschrikkelijke profiteurs en wanbetalers. Ook onze advocaat kon alleen maar zeggen dat het allemaal leugens waren. Vonnis: Binnen 24 uur, n dag vr de carnaval, de zaak ontruimen zodat een andere huurder (?) erin kon. We vechten nog steeds.....................tegen een stel grote criminelen.

  Sterke punten
  Zeer goed in criminele activiteiten. Knokploeg bij de hand!

  Zwakke punten
  -communicatie nml. gn behalve intimiderende dreig- telefoontjes en dreigbrieven. -liegen alles bij elkaar. -maken zonodig vervalsingen. -dienen zonodig vervalste huurcontracten en schuldbekentenissen in bij de rechtbank. -doen zich voor als advocaat (let op mensen: mr. Murat Aktas is dus geen meester/advocaat!) -Stellen zich op als deurwaarder! Zelfs instanties als de gemeente en het juridisch advies-kantoor trappen er in!

Bezoek ACCS Incasso & Gerechtsdeurwaarders

Schrijf je eigen review