Onprofessioneel!

Bezoek gehad van een deurwaarder die qua uiterlijk niet zou misstaan bij “opsporing verzocht”!
Op aandringen heeft hij zich met tegenzin gelegitimeerd, kwam zonder aankondiging beslag leggen ,hij zei dat ze digitaal alles verstuurd hadden ( niets van waar ) !
Had geen overzicht of vonnis of dergelijke bij zich zelfs geen dossiernummer daarvoor moest deze zwerver naar kantoor bellen !
Deurwaarders kantoor was mijn geheel onbekend , kwamen met een vonnis uit 2011.
Bleek in het verleden van een andere deurwaarder geweest te zijn die failliet is gegaan. Dossiers waarschijnlijk opgekocht Door deze mafiosi bende ..het enige wat ze bezitten zijn vonissen en geen betaalgeschiedenis !
Bedrag is sinds vonnis verdubbeld ipv geslonken terwijl er betaald is via loonbedrag vanaf 2013 !
Bedrijf doet geen moeite om zich te verdiepen in de betaalgeschiedenis ..letterlijk mevrouw dat moet u zelf maar uitzoeken ...wij hebben hier een vonnis ! Politie erbij gehaald zegt doodleuk die meneer heeft een vonnis dus hij heeft recht ! Wij kunnen u niet helpen maar u heeft wel gelijk want dit is niet de manier hoe je beslag komt leggen !
Uiteindelijk om verdere problemen te voorkomen het onterechte bedrag aan de deur betaald , ging ook niet vanzelf want meneer had niets bij hem om te betalen ! ( geen pin geen betaalgegevens niets)
Op verzoek is alsnog het dossier opgestuurd via mail . Wat blijkt het vonnis was 950,- maar ik moest 1650,- betalen maar niemand kan mij vertellen waar de rest van is !
Ik ga deze oplichters aanklagen !

Sterke punten
Liegen

Zwakke punten
Onprofessioneel! Zowel aan de deur als telefonisch

Bezoek Gerechtsdeurwaarders LAVG Reviews over Gerechtsdeurwaarders LAVG

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Gerechtsdeurwaarders LAVG
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden